Μουρίνιο: «Τώρα καταλαβαίνει ο κόσμος τι είπα πέρυσι»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδιωξε τον Μουρίνιο τον Δεκέμβρη με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αναλαμβάνει. Μετά από αήττητο σερί 12 αγώνων, στο τέλος επήλθε η αγωνιστική κατάρρευση με μόνο μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια. Έτσι, οι "κόκκινοι διάβολοι" έμειναν εκτός της πρώτης 4αδας της Premier League που οδηγεί στο Champions League.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε συνέντευξη στη "L' Equipe" μιλώντας γι' αυτή την κατάρρευση, παρά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα του Σόλσκιερ: "Ο χρόνος μίλησε, τα προβλήματα είναι ακόμη εκεί. Συνήθως δεν κάνω δημόσια ανάλυση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν μιλώ γι΄αυτό και έχω το αίσθημα ότι δεν χρειάζεται να μιλήσω γι' αυτό".

Επίσης, υποστήριξε ότι πλέον ο κόσμος μπορεί να καταλάβει γιατί το να τερματίσει δεύτερος με τη Γιουνάιτεντ ήταν το μεγαλύτερό του επίτευγμα: "Είπα πριν δέκα μήνες, αφού είχα κερδίσει οκτώ πρωταθλήματα, ότι το να τελειώσω δεύτερος με τη Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Τώρα ο κόσμος καταλαβαίνει".

Τέλος, ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ή τις Λιόν: "Αδύνατο, δεν μπορείς να κοουτσάρεις ομάδα που έχει ήδη προπονητή. Για τη Λιόν, κανένα σχόλιο, δεν απαντώ σε αυτόν τον τύπο ερωτήσεων".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League