«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει προπονητή»

Η Γιουβέντους σήκωσε στη φιέστα της το όγδοο συνεχόμενο σκουντέτο και αυτή ήταν η τελευταία πράξη του προπονητή των "μπιανκονέρι", Μάσιμο Αλέγκρι. Ο Ιταλός κόουτς δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στον πάγκο της "Μεγάλης Κυρίας" και η ομάδα του Τορίνο βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Πρώτος υποψήφιος σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα είναι ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ήταν ξανά προπονητής της Γιουβέντους από το 2011 έως το 2014. Η λύση αυτή, όμως, δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αρεστή στον σταρ της ομάδα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη "La Repubblica" κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με την Αταλάντα, ερωτηθείς ο CR7 για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κόντε κούνησε αρνητικά το κεφάλι του κάνοντας και μία γκριμάτσα.

Η ιταλική εφημερίδα "Libero" το πάει ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας ότι ο Κριστιάνο έχει κάνει και τις προτάσεις του για τον επόμενο προπονητή. Οι επιλογές που προτείνει ο Πορτογάλος σταρ είναι αυτές των Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι και Ζοζέ Μουρίνιο που από τον Δεκέμβρη, όταν έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ελεύθερος.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά
Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης