Η Τσέλσι πληρώνει 9.000.000 λίρες στον Κόντε!

Αντόνιο Κόντε vs Τσέλσι σημειώσατε... 1! Οι δύο πλευρές ήταν εδώ και καιρό σε δικαστική διαμάχη αναφορικά με το θέμα της αποζημίωσης του Ιταλού τεχνικού, τον οποίο η ομάδα του δυτικού Λονδίνου έδιωξε έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του (είχε υπογράψει ως το καλοκαίρι 2019 και απομακρύνθηκε έναν χρόνο νωρίτερα), με τον Κόντε να βγαίνει μεγάλος νικητής.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα Times, το διαιτητικό δικαστήριο που είχε αναλάβει την εκδίκαση της υπόθεσης αποφάνθηκε υπέρ του 49χρονου τεχνικού και πλέον η φιναλίστ του φετινού τελικού του Europa League είναι υποχρεωμένη να του καταβάλλει το ποσό των 9.000.000 λιρών (κάτι λιγότερο από 10.000.000 ευρώ) που αντιστοιχούσε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Το ίδιο μέσο τονίζει πως το συνολικό ποσό των αποζημιώσεων που έχει πληρώσει η Τσέλσι σε απολυμένους τεχνικούς από το 2003 και μετά, που ανέλαβε τα ηνία της ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, έχει ξεπεράσει τα 90.000.000 λίρες.

Ποσό που δεν αποκλείεται μάλιστα να αυξηθεί σύντομα, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει μεν έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του όμως είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν μετά τον τελικό του Europa League. Είτε χάσει είτε νικήσει...
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League