«Ραούλ Μπράβο και Αράντα απειλούσαν τον πρόεδρο της Ούεσκα για 100.000 ευρώ»!

Τα φοβερά επεισόδια της «Επιχείρησης Οίκος» στην Ισπανία προκαλούν «σοκ» όλο και περισσότερο στην αθλητική κοινή γνώμη, αφού η συμμορία που έστηνε παιχνίδια με αρχηγό τον Ραούλ Μπράβο, φαίνεται πως χρησιμοποιούσε και απειλές, για να πετύχει τους σκοπούς της.

Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «El Mundo», που έχει «ταρακουνήσει» τα λιμνάζοντα ύδατα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου με τις τρομερές της αποκαλύψεις, αναφέρει πως ο άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού, όπως και ο έτερος «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης, Κάρλος Αράντα, είχαν απειλήσει τον πρόεδρο της Ουέσκα για μια οφειλή της τάξης των 100 χιλιάδων ευρώ.

Μετά τα δημοσιεύματα, σχετικά με το παιχνίδι της Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια, αναφέρεται πως ό,τι γινόταν με τα στημένα παιχνίδια, περνούσε από τα δικά τους χέρια, λειτουργώντας στις συνεννοήσεις τους με... μεσάζοντες, όπως ο Μπόρχα Φερνάντεθ ή ο Ινίγο Λόπεθ.

Σε μία από τις συνομιλίες, που έκανε μέσω WhatsApp με τον πρόεδρο της Ουέσκα, Αγκουστίν Λασαόσα, τον απείλησε για την οφειλή των 100 χιλιάδων ευρώ. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη, από προέρχονταν αυτά τα χρήματα και αν ήταν όντως προϊόν παράνομου στοιχηματισμού, αλλά πρόκειται για ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης. Του ανέφερε, μάλιστα, μέσω του Λόπεθ, πως αν δε γίνει η πληρωμή, τότε οι «άνδρες» (σ.σ. Μπράβο-Αράντα) θα αναλάβουν δράση, χωρίς να είναι γνωστό το τι σήμαινε αυτό. Κάπως έτσι, φυσικά, αποκαλύπτεται ο κεντρικός ρόλος των δύο με απόλυτο τρόπο σε αυτή την οργάνωση.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο
Απάντησε για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι ο Άντονι
Αφήνει τη Nike για να ξανασυνεργαστεί με την Adidas η Λίβερπουλ
Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία