Επανεκλέχθηκε ο Ινφαντίνο στη FIFA: «Κανείς δεν μιλάει πλέον για σκάνδαλα»

Περήφανος που έχει καταφέρει έπειτα από περίπου 3,5 χρόνια της θητείας του στον προεδρικό θώκο της FIFA να «καθαρίσει» την Ομοσπονδία από σκάνδαλα και διαφθορές, εμφανίστηκε ο Τζιάνι Ινφαντίνο μετά την επανεκλογή του! 

Το πρωί της Τετάρτης, σε Κογκρέσο που ήταν προγραμματισμένο με παρόντα τα 211 ποδοσφαιρικά κράτη, ο Τζιάνι Ινφαντίνο – δίχως κάποιον αντίπαλο για την προεδρία της Ομοσπονδίας – εξελέγη ομόφωνα και δίχως να εκφραστεί η παραμικρή ένσταση.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν θέλησε κανείς να πάρει το λόγο για να εκφράσει την άποψή του ή ν' αφήσει να εννοηθεί ότι ενδεχομένως είχε διαφωνία με την ανανέωση της παρουσίας του Ινφαντίνο στην προεδρία.

«Τα τελευταία τρία χρόνια και τέσσερις μήνες δεν ήταν τέλεια, έκανα λάθη στην προσπάθεια να βελτιώσω τα πράγματα για ένα καλύτερο μέλλον στη FIFA και πλέον, ουδείς μιλάει για... κρίση σε αυτές τις εκλογές. Ουδείς μιλάει για σκάνδαλα. Ουδείς μιλάει για διαφθορά. Ουδείς μιλάει για ανάγκη να υπάρχει restart στη δομή της Ομοσπονδίας.

Η FIFA πλέον διέπεται από ακεραιότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι υπέρ της ισότητας και λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια» είπε χαρακτηριστικά ο νυν πρόεδρος.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε η έφεση του Ρουμπιάλες-Κανονικά θα γίνει η δίκη για το φιλί στην Ερμόσο
BINTEO: Η τεχνολογία μίλησε-Το γκολ του Γιαμάλ στο clasico έπρεπε να μετρήσει
Ανατροπή με Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
Επαφές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τούχελ
Ψηφίζεται ο «νόμος Εμπαπέ» στη Μαδρίτη προς όφελος της Ρεάλ
Αντσελότι: Αξέχαστη εβδομάδα-Δεν νομίζω πως πέρασε η μπάλα τη γραμμή
Τσάβι για διαιτησία μετά την ήττα από Ρεάλ-«Αν μιλήσω θα με τιμωρήσουν!»
Τριάρα στην Γκιμαράες και όλο και πιο κοντά στον τίτλο η Σπόρτινγκ
Τον χαβά της η Αταλάντα και μια ανάσα από την πεντάδα