Αποκαλύφθηκε το «θύμα» του Νεϊμάρ: «Επρεπε να τον είχα σκοτώσει» (vid+pics)

Ουδέν κρυπτό υπό τον… Τύπο της Βραζιλίας, ο οποίος ανακάλυψε ποια είναι η γυναίκα που κατηγορεί τον Νεϊμάρ ότι την βίασε σε ξενοδοχείο του Παρισιού, στις 15 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα 26χρονο μοντέλο ονόματι Ναγίλα Τριντάντε Μέντες Σόουζα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει μια εντολή έξωσης, επειδή χρωστάει 26.712 ρεάις (6.152 ευρώ) σε καθυστερημένα ενοίκια, έχοντας ακόμα ανοιχτές δύο δικαστικές υποθέσεις για (άλλα) χρέη.

Η γυναίκα είναι έξαλλη με την στάση του Νεϊμάρ, ο οποίος υποστήριξε ότι έπεσε θύμα εκβιασμού («ήταν μια παγίδα και έπεσα μέσα» είπε σχετικά), σε ένα βίντεο επτά λεπτών, όπου δημοσίευσε όλες τις διαδικτυακές συζητήσεις του με την γυναίκα, καθώς και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που του έστελνε (κρύβοντας, βεβαίως, το πρόσωπό της).

Σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων με τον δικηγόρο Ζοσέ Εντγκαρντ ντα Κούνια Μπουένο Φίλιο, της φίρμας που την ανέλαβε αρχικά αλλά στη συνέχεια αποσύρθηκε, γράφει μεταξύ άλλων: «Γιατί να μην τελειώσει επιτέλους η καριέρα αυτού του μαλ…; Με χτύπησε και με βίασε». Και, μάλιστα, δεν μένει μόνο εκεί, αφού προσθέτει:

«Είμαι εξοργισμένη Ζε (σ.σ. το υποκοριστικό του δικηγόρου). Επρεπε να τον είχα σκοτώσει όταν είχα την ευκαιρία»!

Στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, πάντως, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από την ιατρική εξέταση που φέρεται να υποβλήθηκε η γυναίκα, μετά την καταγγελία της στην αστυνομία του Σάο Πάουλο, όπου φαίνεται πως έχει μώλωπες στους γλουτούς.

 

«Νεϊμάρ, μην παίξεις»

Η βραζιλιάνικη συνομοσπονδία στηρίζει απόλυτα το αστέρι της και κατάφερε να μεταθέσει την κατάθεσή του στην αστυνομία, η οποία τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις για την δημοσίευση των προσωπικών δεδομένων της γυναίκας.

Αυτή η κατάθεση πρόκειται να λάβει χώρα μετά την διεξαγωγή του Κόπα Αμέρικα στην Βραζιλία (14/6-7/7), στο οποίο πάντως δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του Νεϊμάρ, αν λάβουμε υπόψη τα λόγια του αντιπροέδρου της συνομοσπονδίας, Φρανσίσκο Νοβελέτο.

«Δεν βρίσκεται στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση για να αντιμετωπίσει ένα Κόπα Αμέρικα και έναν λόχο από δημοσιογράφους. Είναι μεγάλη η πίεση» υποστήριξε ο Νοβελέτο, σύμφωνα με τον οποίο μάλιστα υπάρχει νέο βίντεο του Νεϊμάρ (μετά από αυτό που απάντησε στις κατηγορίες), με το οποίο θα ανακοινώσει ότι δεν θα ενισχύσει την «Σελεσάο» στο Κόπα Αμέρικα.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Νεϊμάρ είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως επιβεβαιώνει το ξέσπασμά του σε λυγμούς, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τίτε.

Βιντεοκλίπ στο οποίο πήρε μέρος η Ναγίλα

Πηγή: ethnos.gr

Δειτε Επισης

Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά