Γκουαρδιόλα: «Εάν δεν με διώξουν, παραμένω στη Σίτι»

Τα τελευταία σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη, ήθελαν τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2020 και να μείνει έναν χρόνο μακριά από τους πάγκους για να ξεκουραστεί, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά αυτό που έκανε το 2012 όταν είπε αντίο στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, υπήρχε και υποσημείωση σε αυτή την πληροφορία πως αν η ομάδα του Μάντσεστερ πάρει το Champions League τη νέα σεζόν, τότε η αποχώρηση του Καταλανού θα γίνει με μεγαλύτερη άνεση.

Ωστόσο, την ιστορία αυτή φρόντισε να τη χαλάσει ο ίδιος ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος αναγκάστηκε να προβεί σε δήλωση κατά τη διάρκεια των διακοπών του για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να διώξει τις φήμες.

"Δεν θα μείνω εκτός δουλειάς για έναν χρόνο. Είναι ειδήσεις που βγαίνουν και εξαπλώονται και δεν επιβεβαιώνονται. Έχω δύο χρόνια συμβολαίου με την Σίτι.

Εάν δεν με διώξουν, θα παραμείνω", είπε χαρακτηριστικα ο Γκουαρδιόλα, που αναφέρθηκε επίσης και στη μάχη της Premier League από την οποία βγήκε νικήτρια η ομάδα του κόντρα στην Λίβερπουλ.

"Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις την Premier League, υπάρχουν πάρα πολλοί μεγάλοι σύλλογοι. Είναι πιο διασκεδαστική από το Champions League επειδή διαρκεί πιο πολύ".

Σε ερώτηση δε που του έγινε για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Καταλανός απάντησε: "Πήραν έναν εξαιρετικό παίκτη, δεν είμαστε οι μοναδικοί που ξοδεύουν χρήματα".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον