Παρουσίασε τον Αζάρ η Ρεάλ: «Ήταν όνειρο να παίξω εδώ»

Από νωρίς στο γήπεδο των 13 φορές πρωταθλητών Ευρώπης γινόταν χαμός. Σαν να ήταν ένα τεράστιο ματς, όπως είχε συμβεί πριν 10 χρόνια με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρικάρντο Κακά.

Διοίκηση, 50.000 χιλιάδες οπαδοί, ακόμα και ο ίδιος ο Αζάρ πρέπει να 'χάζεψε' με το ανατριχιαστικό video που έπαιξε στις οθόνες της ιστορικής έδρας των Merengues με γκολ και ασίστ από την καριέρα του σε Λιλ, Τσέλσι και Εθνική Βελγίου.

Λίγο νωρίτερα, ο νέος υπερπαίκτης είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον ήταν και επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. «Hola a todos» ήταν οι τρεις λέξεις που είπε στα ισπανικά, για να είναι στη συνέχεια λιτός, στα γαλλικά. «Ευχαριστώ τον πρόεδρο, την οικογένειά μου. Ηταν ένα όνειρο να παίξω εδώ, σας ευχαριστώ όλους». Λογικά, θα πει πολλά περισσότερα στους αγωνιστικούς χώρους, στην La Liga και το Champions League.

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα για το club και αυτούς που το αγαπούν» είπε πριν τον Αζάρ ο Πέρεθ. «Είναι ένα σπάνιο συναίσθημα, η Ρεάλ πήρε έναν εκπληκτικόι παίκτη, κάποιον που μπορεί να φέρει εδώ κάτι σημαντικό. Πάντα είχαμε μεγάλους παίκτες, όπως αυτός που είναι εδώ σήμερα. Θέλουμε πάντα περισσότερους τίτλους, ποτέ δεν σταματάμε. Γι' αυτό παίρνουμε καταπληκτικούς παίκτες, όπως τον Εντέν Αζάρ. Είσαι εκεί που ήθελες να είσαι. Είναι ένα όνειρο για σένα. Αυτό θα είναι το σπίτι σου, εδώ θα ζήσεις ένα απίστευτο πάθος. Καλώς ήρθες στο νέο σπίτι σου».

Αφού πήγε στα αποδυτήρια για να πετάξει από πάνω του το κοστούμι, μέσα στο οποίο δεν ένιωθε άνετα, ο Αζάρ επέστρεψε με τη φανέλα της Ρεάλ για να κάνει μερικά κόλπα και να στείλει μπάλες στους οπαδούς. Στο τέλος, έβγαλε selfie με φόντο τους aficionados και φίλησε το σήμα της Βασίλισσας.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο
Απάντησε για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι ο Άντονι
Αφήνει τη Nike για να ξανασυνεργαστεί με την Adidas η Λίβερπουλ
Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία