Χωρούν και Νεϊμάρ και Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ είναι έτοιμος να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα, που δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν; Με τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρες ήδη στην ομάδα, πως θα παίζουν οι Καταλανοί;

Ούτε η επιστροφή του Βραζιλιάνου είναι δεδομένη, ούτε η μεταγραφή του Γάλλου. Υπάρχουν ακόμα αρκετές διαπραγματεύσεις να γίνουν και πολλά θέματα να διευθετηθούν ώστε να γίνουν οι δύο μεταγραφές, αλλά οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» είναι ήδη τρελαμένοι στη σκέψη και μόνο της ομάδας που θα έχουν τη νέα σεζόν. 

Και, φυσικά, έχει αρχίσει ήδη η κουβέντα για το πως θα χωρέσουν στην ίδια ενδεκάδα Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ και Γκριεζμάν. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι αυτός που... περισσεύει και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να είναι στα ανταλλάγματα που θα προσφέρει η Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν για να πάρει τον Βραζιλιάνο. 

Η καταλανική εφημερίδα «Sport» προσπάθησε να... μπει στο μυαλό του Ερνέστο Βαλβέρδε και να παρουσιάσει τα πιθανά συστήματα που θα επιλέξει ο προπονητής της ομάδας αν έχει στη διάθεσή του και τον Νεϊμάρ και τον Γκριεζμάν. 

4-3-3 
Είναι το πιο συνηθισμένο σύστημα με το οποίο παίζει η Μπαρτσελόνα. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει στον πάγκο ο Σουάρες και η επιθετική τριπλέτα θα είναι Νεϊμάρ - Μέσι - Γκριεζμάν με τον Αργεντινό να παίζει ως ψευτοεννιάρι.

 

4-4-2
Ο Μέσι παίζει πιο μπροστά και ο Σουάρες είναι ο προωθημένος. Ο Αργεντινός είναι κοντά του, αλλά έχοντας μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Νεϊμάρ και Γκριεζμάν είναι πιο πίσω στις πτέρυγες και με αυξημένα... αμυντικά καθήκοντα σε ένα σύστημα που μπορεί να γίνεται 4-2-4 (αυτό δηλαδή που είχε η Βραζιλία το 2002 όταν στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου).

 

4-2-3-1
Άλλο ένα συστημα που έχει χρησιμοποιήσει ο Βαλβέρδε στους Ισπανούς. Ο Σουάρες είναι σε ρόλο σέντερ φορ με τους άλλους τρεις πίσω του, εννοείται με τον Μέσι στον άξονα. Χάνει αρκετά η ομάδα στη μεσαία γραμμή με αυτή τη διάταξη, άρα ρισκάρει. 

Πηγή: sdna.gr

 

Δειτε Επισης

Όργια Χάαλαντ με τέσσερα γκολ και το πρωτάθλημα στο χέρι της Σίτι!
Βασίλισσα με 36 πρωταθλήματα η Ρεάλ Μαδρίτης και... φουλ για το 15ο Champions League!
Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα
Απειλές θανάτου και ρατσιστικές προσβολές στον Έιμπραχαμ, για την ήττα της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Europa
Ο Λοπετέγκι είναι το νέο όνομα στη λίστα της Μπάγερν για τη θέση του προπονητή
BINTEO: Οι παίκτες της Χετάφε μπήκαν με τις μαμάδες τους στο γήπεδο, πριν τη σέντρα του ματς με την Αθλέτικ
BINTEO: Ο μαέστρος Τόνι Κρόος και το νόημα με το χέρι στον Βινίσιους πριν από το πρώτο γκολ στο Μόναχο
Δεν ανανεώνει ο Ερμόσο με την Ατλέτικο, αποχαιρετά το καλοκαίρι
Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά να δώσει το «θρυλικό» 10 στον 16χρονο Γιαμάλ
ΒΙΝΤΕΟ:Χαμός στο Τρουά-Βαλενσιέν, οι παίκτες των γηπεδούχων επέστρεψαν φωτοβολίδες στους οπαδούς τους