«Στις 13 Ιουλίου έρχεται ο Μανωλάς για προετοιμασία με την Νάπολι»

Η Νάπολι άρχισε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν και ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, με τον Ιταλό τεχνικό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στους στόχους των «παρτενοπέι» για τη νέα σεζόν, για το σενάριο ανταλλαγής του Ινσίνιε με τον Ικάρντι, την απόσταση που χωρίζει την ομάδα του από την Γιουβέντους, την προσπάθεια να αποκτήσει τον Χάμες Ροντρίγκες από την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τον Μανωλά.

«Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε κάτι παραπάνω και με μερικές προσθήκες θα γίνουμε καλύτερη ομάδα. Δεν υπάρχει δίλημμα σκουντέτο ή Champions League», θέλουμε να πετύχουμε και στις δύο διοργανώσεις», δήλωσε ο «Καρλέτο», ο οποίος σε ερώτηση για τους Χάμες Ροντρίγκες και Ικάρντι, απάντησε:

«Δεν ξέρω αν θα έρθει, είναι ένας παίκτης που γνωρίζω πολύ καλά και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Στην Ρεάλ Μαδρίτης τον χρησιμοποίησα και πίσω από τον επιθετικό. Δεν έχει ξεκάθαρη θέση ο Χάμες. Η φανέλα με το Νο 10;

Δεν έχω αυτό το πρόβλημα, για μένα δεν έχει σημασία το νούμερο αλλά ποιος φοράει τη γαλάζια φανέλα. Δεν θέλω να ανταλλάξουμε τον Ινσίνιε με τον Ικάρντι, ο Ινσίνιε είναι ο αρχηγός μας και θα είμαστε ικανοποιημένοι αν παραμείνει εδώ».

Όσον αφορά στο πότε θα ενσωματωθούν οι παίκτες στην αποστολή, ο Αντσελότι αποκάλυψε πως η άφιξη του Μανωλά θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο: «Την Παρασκευή περιμένουμε να μπει στην αποστολή ο Μέρτενς στις 12 Ιουλίου, όπως και οι ΜίλιΚ, Ζιελίνσκι και Μάριο Ρουί.

Στις 13 Ιουλίου έρχεται στην ομάδα ο Ινσίνιε και ο Μανωλάς, στις 18 του μήνα ο Μέρετ».
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League