Το διαστημικό πρωτοσέλιδο της Marca για το Ρεάλ-Μπάγερν!

Έχουν περάσει δύο ολόκληροι μήνες από τότε που η Ρεάλ βγήκε για τελευταία φορά στο χορτάρι για να πάρει μέρος σε αγώνα (ήττα με 2-0 από την Μπέτις στις 19 Μαΐου για την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν στην ισπανική Λίγκα), με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να είναι όμως τώρα έτοιμη για restart.

Η αρχή είναι μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα, με τους "μερένγκες" να κοντράρονται τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00 ώρα Ελλάδας) με την Μπάγερν στο πλαίσιο του International Champions Cup και να εμπνέουν την "Marca" για ένα πρωτοσέλιδο που θα συζητιέται για καιρό.

Και αυτό γιατί έχει φωτογραφία στο σημερινό της φύλλο έναν αστροναύτη που έχει καρφώσει στο φεγγάρι δύο σημαίες: της Ρεάλ και της Μπάγερν! Πώς έκανε αυτή τη σύνδεση η ισπανική εφημερίδα; Ιδού η αιτία:

"Το ξημέρωμα της 21ης Ιουλίου του 1969 βρήκε τον πλανήτη να μένει ξάγρυπνος ελπίζοντας στην άφιξη του ανθρώπου στο φεγγάρι. Τώρα,50 χρόνια μετά, θα μείνει ξύπνιος για να δει την πρώτη εμφάνιση της Ρεάλ με τον γκαλάκτικο Αζάρ... στο Χιούστον", αναφέρει το πρωτοσέλιδο!

Σημειώνεται πως για την Μπάγερν Μονάχου το ματς με την Ρεάλ θα είναι το δεύτερο καλοκαιρινό φιλικό της αφού την περασμένη Πέμπτη αγωνίστηκε κόντρα στην Άρσεναλ στο πλαίσιο του φημισμένου τουρνουά, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τους Λονδρέζους.

 

Πηγή: www.sport24.gr

 

Δειτε Επισης

Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών
Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ