Οι Βεστφαλοί πλήγωσαν τον Κλοπ

H Ντόρτμουντ πανηγύρισε μία σημαντική νίκη γοήτρου τα ξημερώματα του Σαββάτου καθώς σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Νotre Dame Stadium" της Ιντιάνα παρουσία 40.361 θεατών επιβλήθηκε 3-2 της πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετά νέα πρόσωπα, ειδικά η Λίβερπουλ που δεν είχε στη διάθεσή της τη βασική της επιθετική τριπλέτα (Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο), ενώ οι δύο προπονητές έπαιξαν ουσιαστικά με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Ο Κλοπ έκανε 10 αλλαγές στο 60' αφήνοντας για 90 λεπτά μόνο τον τερματοφύλακά του, Μινιολέ, ενώ ο Φαβρ άλλαξε 9 παίκτες με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 80' τον Χούμελς, κρατώντας ως το τέλος μόνο τον γκολκίπερ του.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του σπουδαίου αυτού φιλικού, οι Βεστφαλοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Πάκο Αλκάθερ, με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 καθώς στο 35' ήρθε η ισοφάριση για τους "κόκκινους" με δράστη τον Γουίλσον.

Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν τεράστιο αβαντάζ για τη νίκη σκοράροντας δις μέσα σε διάστημα έξι λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο με τους Ντιλέινι (53') και Λάρσον (59') ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ήταν να μειώσει το σκορ στο 75' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπριούστερ.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League