ΒΙΝΤΕΟ: Δάκρυσε ο Μουρίνιο... «Μου λείπει το ποδόσφαιρο»

Μία πολύ συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε ο Ζοζέ Μουρίνιο, κάτι που σίγουρα δε συνηθίζει, λόγω του… εκρηκτικού του χαρακτήρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται μακριά από τους πάγκους για αρκετό καιρό, μετά τη φυγή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε πως θα βρίσκεται στο «Sky Sports» σε ρόλο σχολιαστή, ωστόσο σίγουρα δεν είναι αυτός ο ρόλος που του ταιριάζει απόλυτα.

Έτσι όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό, έδειξε ξεκάθαρα ότι του λείπει το ποδόσφαιρο και η καθημερινή επαφή του με αυτό, βάζοντας μάλιστα τα κλάματα.

«Στην αρχή απλά το χαιρόμουν. Όταν βρέθηκα σε απόλυτα επαγγελματικό πλαίσιο στο ποδόσφαιρο, τότε έγινε το κλικ και τα πράγματα σοβάρεψαν. Το πήγα χωρίς σταματημό μέχρι τώρα και τώρα αντί να το απολαμβάνω, σταμάτησα. Μου λείπει», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.

Πηγή:sportime.gr

Δειτε Επισης

Απών από την κηδεία Ντιόγκο Ζότα ο Κριστιάνο Ρονάλντο-Ποιος ο λόγος
ΒΙΝΤΕΟ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα από την Παραγουάη
«Χαλάει του Ιγκαμάνε στη Λιλ, έξτρα πίεση στη Ρέιντζερς να πουλήσει τον Ντέσερς»
Τελευταίο αντίο στο Ζότα με δάκρυα και σιωπή-Ο σπαραγμός της γυναίκας του πάνω από το φέρετρο του
Απογοητευμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα για την ανατροπή στην υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς
Πέδρο Νέτο και Τσέλσι τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Σπουδαία κίνηση από τη Λίβερπουλ-Τηρεί κανονικά το συμβόλαιο του Ζότα, στηρίζει την οικογένειά του
LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ντιόγκο Ζότα-Τραγική φιγούρα η σύζυγός του
Η Τσέλσι στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με 2-1 επί της Παλμέιρας
EURO 2025 γυναικών: Πρεμιέρα με νίκες για Γερμανία και Σουηδία