Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η αναφορά-έκπληξη του τεν Χαχ στον Μπέζιακ

  19/08/2019 21:18
Η αναφορά-έκπληξη του τεν Χαχ στον Μπέζιακ

Η αναφορά-έκπληξη του τεν Χαχ στον Μπέζιακ

  19/08/2019 21:18

Την πεποίθηση πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τον αυριανό αγώνα και πως δεν πρόκειται να υποτιμήσει τον ΑΠΟΕΛ εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Έρικ τεν Χαχ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άγιαξ για...
... το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλο. Είναι ένας καλός αντίπαλος. Είμαστε έτοιμοι»

...το ότι το ΑΠΟΕΛ θα παίξει αμυντικά: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό»

...το αν θεωρεί πως θα είναι ένα ήρεμο βράδυ για αυτούς: «Ελπίζω πως ναι και ελπίζω πως θα πάρουμε τη νίκη»

...τον Πρόμες και τον Ζιγές: «Δεν υπάρχει κάποιο νέο για τον Πρόμες. Ο Ζιγές είναι σε καλή κατάσταση δείχνει ότι θα παίξει».

...το αν συγκρίνεται ο ΑΠΟΕΛ με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε χωρίς να αρχίσει ο αγώνας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με πάθος, με ιστορία και θέληση. Θα παλέψουν μέχρι τέλους. Εμάς ο στόχος μας είναι η νίκη και να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας και θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

...το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι επικίνδυνη ομάδα από τα πλάγια και είναι ένα κομμάτι που πρέπει να προσέξουμε».

...την επιστροφή του Μαζράουι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξει ξανά. Θέλουμε να φτάσουμε όσο μακριά φτάσαμε όσο τον προηγούμενο χρόνο»

...τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον ΑΠΟΕΛ: «Τον Τάμαρι και τον Μπέζιακ. Σαν σύνολο είναι πολύ καλή ομάδα και στην άμυνα ενώ μπροστά είναι επικίνδυνη και μπορεί να προκαλέσει ζημιά από όλες τις πλευρές».

Τους παίκτες του Άγιαξ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Αντρέ Ονάνα. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας τοποθετήκε για...

...την περσινή πορεία και τις φετινές προσδοκίες: «Υπάρχει αυτοπεποίθηση στους παίκτες και την ομάδα. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση τώρα με την πορεία που κάναμε πέρσι».

...τους παίκτες που έφυγαν: «Νιώθω χαρά που τέτοιοι παίκτες είναι στα καλύτερα πρωταθλήματα. Είμαι λυπημένος φυσικά που χάνουμε την ποιότητα τους όμως θα είμαι περήφανος και θα λέω στα παιδιά μου πως έπαιξα με τέτοιους παίκτες»

...το αν ο Άγιαξ μπορεί να έχει την ίδια πορεία με πέρσι: «Το θέλουμε πάρα πολύ. Μας αξίζει να ονειρευόμαστε και θέλουμε να φτάσουμε κοντά σε αυτό που καταφέραμε πέρσι»

...το γκολ που δέχθηκε τελευταίο λεπτό στο προηγούμενο παιχνίδι: «Στεναχωρήθηκα λίγο όμως αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι ο αυριανός αγώνας«»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας