Οι κορυφαίοι του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ με έντονο χρώμα Λίβερπουλ

Τους καλύτερους ποδοσφαιριστές κάθε γραμμής για το περσινό Τσάμπιονς Λιγκ, ανακοίνωσε η Ουέφα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τη θέση του τερματοφύλακα ως ο καλύτερος στη θέση για την προηγούμενη σεζόν της διοργάνωσης, ψηφίστηκε ο Άλισον Μπέκερ της Λίβερπουλ, νικώντας τους Ούγκο Γιορίς και Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Ηταν αναμενόμενο και επιβεβαιώθηκε. Ο Αλισον Μπέκερ έλαβε το βραβείο του κορυφαίου τερματοφύλακα για το Champions League της προηγούμενης σεζόν. Ο πορτιέρο της Λίβερπουλ ψηφίστηκε ως το καλύτερο Νο1 της διοργάνωσης μπροστά από τους Ούγκο Γιορίς και Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

 


Κορυφαίος αμυντικός αναδείχθηκε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος έκανε τη διαφορά πέρυσι για την Λίβερπουλ και λογικό ήταν να αναδειχθεί ο κορυφαίος αμυντικός για την προηγούμενη σεζόν στο Champions League. Ο Ολλανδός αμυντικός κέρδισε στη σχετική ψηφοφορία τους Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ματάις Ντε Λιχτ.

 


 

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αναδείχθηκε κορυφαίος μέσος του Champions League για την προηγούμενη σεζόν.

Ο Άγιαξ εντυπωσίασε πέρυσι στο Champions League με τη φανέλα του Άγιαξ και εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός μέσος αναδείχθηκε κορυφαίος της διοργάνωσης για την περσινή σεζόν, κερδίζοντας στη μάχη τους Έρικσεν και Χέντερσον.

 


Ο Λιονέλ Μέσι με τα 12 γκολ στη διοργάνωση επικράτησε των Σαντιό Μανέ, Κριστιάνο Ρονάλντο και ψηφίστηκε ως καλύτερος επιθετικός της σεζόν.

Με 12 γκολ σε 10 ματς ο Λιονέλ Μέσι αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του περσινού Champions League κι έτσι βραβεύτηκε από την UEFA ως ο καλύτερος επιθετικός για τη διοργάνωση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα επικράτησε στην ψηφοφορία των Σαντιό Μανέ και Κριστιάνο Ρονάλντο.



 

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο