Καζεμίρο: Ο Βινίσιους πρέπει να σκέφτεται τη Χρυσή Μπάλα

Το εγκώμιο του συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Βινίσιους έπλεξε ο Καζεμίρο, μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού της Βραζιλίας με το Περού.

Ο 19χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με τη «Σελεσάο», στο παιχνίδι όπου έσπασε το αήττητο 17 αγώνων της ομάδας του Τίτε και ο συμπαίκτης του δήλωσε:

«Τον τελευταίο χρόνο έχει εκπλήξει πολύ κόσμο με το ποδόσφαιρο που παίζει. Δεν είναι συνηθισμένο για έναν 19χρονο να κάνει αυτά που κάνει αυτός με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Του είπα πως φέτος είναι η χρονιά που πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται μεγάλα πράγματα», είπε αρχικά, για να εξηγήσει στη συνέχεια: «Όταν είσαι βασικός στη Ρεάλ πρέπει να σκέφτεσαι σπουδαία πράγματα. Τη Χρυσή Μπάλα, την κορυφαία ενδεκάδα της FIFA».

Στο τέλος πάντως, θέλησε να μην προσθέσει άγχος στον νεαρό ποδοσφαιριστή: «Φυσικά είναι πολύ μικρός, δεν μπορείς να βάλεις πολλή πίεση και βάρος στις πλάτες του. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι βρίσκεται εδώ με την εθνική ομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να μην ‘’πηδάμε’’ επίπεδα. Πριν δύο χρόνια αγωνιζόταν με τους νέους της Φλαμένγκο».

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Μπρέντφορντ είπε το «ναι» στα 82 εκατ. ευρώ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μπουμό
Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Η συγκινητική κίνηση της Λίβερπουλ στη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Δεν εγκαταλείπει για Ντίας η Μπάγερν-Συνεχίζει τις επαφές με τον ίδιο και τη Λίβερπουλ
Δεν κρατιέται για Άρσεναλ ο Γκιόκερες-Πούλησε ήδη το σπίτι του στη Λισαβόνα
H Σαουδική Αραβία ετοιμάζει εξωφρενική πρόταση για τον Βινίσιους
Η Νάπολι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νόα Λανγκ
Η Μπαρτσελόνα θα διαφημίζει τη ΛΔ του Κονγκό για 44 εκατ. ευρώ
Ανοίγει ο δρόμος για ακόμα περισσότερους ξένους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας
Αποχώρησε από την Αλ-Καντισίγια o Ομπαμεγιάνγκ