Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ένας 18χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μαραντόνα

  12/09/2019 09:33
Ένας 18χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μαραντόνα

Ένας 18χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μαραντόνα

  12/09/2019 09:33

Σάλος έχει προκληθεί από την δήλωση ενός 18χρονου στην Αργεντινή, ότι είναι γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Σαντιάγο Λάρα βγήκε σε τηλεοπτικό πάνελ και ανέφερε πως η μητέρα του γνώριζε τον σπουδαίο Αργεντίνο πρώην ποδοσφαιριστή και πως ο ίδιος είναι παιδί του. Ο Μαραντόνα είναι γνωστό πως ήταν ένας άνθρωπος που είχε κατά καιρούς ερωμένες και έχει αναγνωρίσει μάλιστα τρία παιδιά που έχει κάνει, εκτός των δύο κοριτσιών που απέκτησε με την επί χρόνια σύζυγό του.

Ο Σαντιάγο Λάρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μαραντόνα
Τώρα έρχεται και ένα έκτο παιδί να δηλώσει πως είναι γιος του, κάτι που μένει να αποδειχθεί φυσικά. Ο Λάρα, έχασε την μητέρα του το 2003 από καρκίνο, αλλά, όπως είπε, κρατούσε μυστικό το ότι γνώριζε πως ο πατέρας του είναι ο Μαραντόνα, μέχρι και λίγες ημέρες πριν πεθάνει.

«Η οικογένεια μου πάντα ήθελε να με προστατέψει από όλο αυτό, γιατί για αυτούς το θέμα είχε κλείσει μετά το θάνατο της μητέρας μου. Δεν ήθελα να ξέρω τίποτα για αυτή την ιστορία μέχρι να γίνω 16 ετών. Ηθελα να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Ο πατέρας μου, μαζί με τον δικηγόρο που είχαμε εκείνη την εποχή, μου είπε πώς γνώρισε τον Μαραντόνα η μαμά μου», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Πηγή: iefimerida.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας