Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η αιχμηρή ατάκα του Βενγκέρ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

  12/09/2019 11:54
Η αιχμηρή ατάκα του Βενγκέρ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η αιχμηρή ατάκα του Βενγκέρ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

  12/09/2019 11:54
Έλλειψη ωριμότητας και ετοιμότητας διέκρινε στους νεαρούς παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» ο Αρσέν Βενγκέρ.
 
Την αμφιβολία σχετικά με τη δυνατότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων -όπως είναι το πρωτάθλημα- των «κόκκινων διαβόλων» εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο τέως τεχνικός της Άρσεναλ στάθηκε στην έλλειψη ωριμότητας αλλά και ετοιμότητας ενός συνόλου, του οποίου ο μέσος όρος ηλικίας στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της Premier League ήταν 24 χρόνια και 312 μέρες.

«Ίσως αυτοί οι παίκτες να μην είναι αρκετά ώριμοι ή έτοιμοι για να εκπροσωπήσουν τον τρόπο παιχνιδιού ενός κλαμπ, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γι’ αυτό υποστηρίζω το ότι δεν αποτελούν διεκδικητές του πρωταθλήματος», σχολίασε ο 69χρονος Αλσατός στο «beIN Sports».
 
«Θα μιμηθούν αυτά που πέτυχαν οι Γκιγκς, Σκόουλς και Μπέκαμ; Δεν είμαι πεπεισμένος για κάτι τέτοιο», συνέχισε την επιχειρηματολογία του ο Βενγκέρ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόλις πέντε βαθμούς, ύστερα από τη συμπλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών. Η κατάσταση, σύμφωνα με τον πολύπειρο τεχνικό δεν αναμένεται να βελτιωθεί άρδην στον μέλλον.

«Όταν βλέπεις την Γιουνάιτεντ καταλαβαίνεις ότι είναι από τα παραδείγματα ομάδων, στις οποίες υπάρχει η δυνητική κατάσταση επίτευξης στόχων. Ωστόσο, δεν έχουν βρει ως σύνολο έναν τρόπο να τους μετουσιώσουν σε πράξη», εξήγησε ο Αρσέν Βενγκέρ.
 
Πηγή:sport-fm.gr
Πίσω στην αρχή της σελίδας