Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Προτείνει δύο μεταγραφικά παράθυρα η Μάντσεστερ Σίτι

  13/09/2019 15:17
Προτείνει δύο μεταγραφικά παράθυρα η Μάντσεστερ Σίτι

Προτείνει δύο μεταγραφικά παράθυρα η Μάντσεστερ Σίτι

  13/09/2019 15:17

Τα τελευταία δύο χρόνια η Premier League αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία που θα τελειώνουν οι μετακινήσεις ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε όλες οι ομάδες στο Νησί να έχουν διαμορφώσει τα ρόστερ τους, προτού ξεκινήσει η σεζόν. Οι μεταγραφές στην Αγγλία ολοκληρώνονται μία ημέρα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη συνεχίζονται κανονικά.

Η κίνηση αυτή, όμως, φαίνεται πως δεν δούλεψε έχοντας κάνει τους αγγλικούς συλλόγους λιγότερο ανταγωνιστικούς σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι ομάδες της Premier League, που ψάχνουν να βρουν μία λύση ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι αποκαλύπτει η "Daily Mail". Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Πολίτες προτείνουν να κλείνει στις 31 Αυγούστου η μεταγραφική περίοδος για μεταγραφές με ομάδες του εξωτερικού, αλλά μία μέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για deal μεταξύ αγγλικών συλλόγων.

Η πρόταση της Σίτι αναμένεται να συζητηθεί και θα τεθεί σε ψηφοφορία τον προσεχή Φεβρουάριο, ενώ για να συμβεί κάποια αλλαγή θα πρέπει να ψηφίσουν 11 ομάδες υπέρ της αλλαγής του κανονισμού.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας