Ο Νεϊμάρ έγινε με γκολάρα ο ήρωας της Παρί

O Νεϊμάρ ήταν στο αρχικό σχήμα της Παρί Σεν Ζερμέν στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Στρασμπούρ, στην πρώτη του φετινή συμμετοχή μετά το καλοκαιρινό σίριαλ που τον ήθελε να ζητάει να παραχωρηθεί στην Μπαρτσελόνα, και οι οπαδοί των Παριζιάνων δεν του το συγχώρεσαν.

Όχι μόνο τον αποδοκίμαζαν σχεδόν σε κάθε επαφή του με την μπάλα αλλά φρόντισαν να τον κάνουν να αισθανθεί κάτι παραπάνω από άβολα, γεμίζοντας το "Παρκ Ντε Πρενς" με πανό με χυδαίες εκφράσεις εναντίον του.

Εκείνος όμως όχι μόνο δεν κατέρρευσε ψυχολογικά αλλά φρόντισε να αποδείξει την τεράστια κλάση του στο φινάλε, εκεί που η μπάλα έκαιγε και ζύγιζε 1.000 κιλά. Με το ματς να έχει μπει στις καθυστερήσεις και το 0-0 να παραμένει, είδε τον Ντιαλό να βγάζει σέντρα από τα αριστερά και αποφάσισε να μεγαλουργήσει!

Με ένα ασύλλυπτο γυριστό σουτ με το αριστερό, έστειλε τη μπάλα να βρει πρώτα στο δεξί δοκάρι και κατόπιν στα δίχτυα, για να κάνει το 1-0 και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του, σε ένα ματς που η πρωταθλήτρια Γαλλίας φλέρταρε με τη δεύτερη φετινή γκέλα της μετά από την πρόσφατη ήττα από την Ρεν στις 18 Αυγούστου.

Το εντυπωσιακό είναι πως μετά το γκολ ο κόσμος της Παρί Σεν Ζερμέν διχάστηκε, αφού άλλοι χειροκροτούσαν και άλλοι συνέχισαν να τον βρίζουν, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να παίρνει πάντως τη μπάλα και να την βάζει κάτω από τη φανέλα του για να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του μία σπουδαία νίκη.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Ίντερ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ιταλίας με διπλό επί της Μίλαν
Απορρίφθηκε η έφεση του Ρουμπιάλες-Κανονικά θα γίνει η δίκη για το φιλί στην Ερμόσο
BINTEO: Η τεχνολογία μίλησε-Το γκολ του Γιαμάλ στο clasico έπρεπε να μετρήσει
Ανατροπή με Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
Επαφές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τούχελ
Ψηφίζεται ο «νόμος Εμπαπέ» στη Μαδρίτη προς όφελος της Ρεάλ
Αντσελότι: Αξέχαστη εβδομάδα-Δεν νομίζω πως πέρασε η μπάλα τη γραμμή
Τσάβι για διαιτησία μετά την ήττα από Ρεάλ-«Αν μιλήσω θα με τιμωρήσουν!»
Τριάρα στην Γκιμαράες και όλο και πιο κοντά στον τίτλο η Σπόρτινγκ