Η Σίτι υποκλίθηκε στη Νόριτς

Χτύπημα στην πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η Νόριτς τη νίκησε 3-2 υποχρεώνοντάς τη στην πρώτη φετινή ήττα. Στο -5 από την Λίβερπουλ πλέον η ομάδα του Πεπ.

Στο Carrow Road έμελλε να υποστεί την πρώτη ήττα στη φετινή Premier League η ομάδα του Γκουαρδιόλα, καθώς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα από τους νεοφώτιστους και όπως και πέρυσι βρίσκεται να κυνηγά την Λίβερπουλ. Συνέχισε το show ο Φινλανδός επιθετικός της Νόριτς, Τέεμου Πούκι, με γκολ και ασίστ.

Από νωρίς φάνηκε ότι το απόγευμα κάθε άλλο παρά χαλαρό θα είναι για τους Cityzens, αφού στο 18' ο ΜακΛιν νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά το κόρνερ του Μπουενδία και έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθαν τα χειρότερα για την πρωταθλήτρια, με τον Πούκι να φεύγει με πολύ χώρο στην κόντρα, να κρατά και να δίνει την κατάλληλη στιγμή στον Κάντγουελ, που είχε εύκολο έργο στην κενή εστία (2-0). Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο Μπερνάρντο Σίλβα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Αγουέρο με κεφαλιά έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με 2-1.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος η Σίτι υπέστη δυνατό πλήγμα. Ο Οταμέντι είχε σκοπό να παίξει από την άμυνα, όμως ήταν όσο πιο χαλαρός γινόταν με αποτέλεσμα ο Μπουενδία να του πάρει την μπάλα και να δώσει πάρε-βάλε στον Πούκι, που δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-1. Στο επόμενο κομμάτι του ματς η Νόριτς, όπως ήταν αναμενόμενο, οπισθοχώρησε, τα πήγε καλά μετα πολλά γεμίσματα των φιλοξενούμενων και το μόνο που υπέστη ήταν τη μείωση στο σκορ από τη σουτάρα του Ρόδρι στο 88', με το 3-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ρονάλντο, ζητούσε δύο πέναλτι