Ο Μουρίνιο αρνείται να επιστρέψει στη Ρεάλ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και στήριξε τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τελεί υπό αμφισβήτηση.
 
H Ρεάλ πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Ζιντάν βρίσκεται στην πιο δύσκολη κατάσταση που έχει έρθει ποτέ. Η "Marca" παρουσίασε τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του 49χρονου, την οποία συνθέτουν τα ονόματα των Ζοζέ Μουρίνιο, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Ραούλ.

Ο πρώτος πήρε θέση με δηλώσεις του στο Deportes Cuatro. Ο 56χρονος Πορτογάλος ο οποίος διατέλεσε προπονητής των μερένγκες από το 2010 έως το 2013 ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να επιστρέψει και στήριξε τον Ζινεντίν Ζιντάν.

«Δεν θα ήθελα να επιστρέψω στη Ρεάλ, γιατί έχει προπονητή. Δεν έχει έναν οποιονδήποτε προπονητή στον πάγκο.

Η επιστροφή μου στους πάγκους θα γίνει όταν είναι να γίνει. Ο Ζιντάν δεν είναι ένας οποιοδήποτε προπονητής στην ιστορία της Ρεάλ. Θα ήθελα να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα», υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η περίπτωση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που έκλεισε τον κύκλο του στην Γιουβέντους, δεν είναι νέα για τη Ρεάλ. Το όνομά του είχε βρεθεί στα πρωτοσέλιδα του μαδριλένικου Τύπου μετά την απόλυση του Τζούλεν Λοπετέγκι. Ο Ιταλός τεχνικός ήταν ενθουσιασμένος με την πρόταση των Μαδριλένων και την προοπτική να αναλάβει τα ηνία της Ρεάλ, όμως είχε το πρότζεκτ της «Βέκια Σινιόρα» σε πρώτο πλάνο.

Στο μυαλό του Φλορεντίνο Πέρεθ βρίσκεται και ο εμβληματικός αρχηγός Ραούλ, αλλά η προηγούμενη περίπτωση προβιβασμού προπονητή από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα (Σολάρι) αναγκάζει τη διοίκηση της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας να κάνει δεύτερες σκέψεις καθώς ο Αργεντινός απέτυχε παταγωδώς.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά