Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεργασία με Μπιν Λάντεν για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

  20/09/2019 18:54
Συνεργασία με Μπιν Λάντεν για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Συνεργασία με Μπιν Λάντεν για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

  20/09/2019 18:54
Με δηλώσεις του ο νέος ιδιοκτήτης της Σεφιλντ Γιουνάιτεντ, πρίγκιπας Αμπντουλάχ, ανέφερε πως θα συνεργαστεί με την οικογένεια Μπιν Λάντεν. Μάλιστα, είχε δανειστεί χρήματα από την οικογένεια του διαβόητου τρομοκράτη, για να καλύψει οικονομικές ανάγκες του συλλόγου.

«Δεν έχω συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, αλλά θα είμαι πολύ ευτυχής να συνεργαστώ μαζί τους. Η οικογένεια του Μπιν Λάντεν δεν είναι όνομα που κουβαλάει ντροπή ή κάτι που πρέπει να κρύψω», τόνισε ο Σαουδάραβας.

Η οικογένεια Μπιν Λάντεν είναι μία από τις πιο πλούσιες και ισχυρές οικογένειες της Σαουδικής Αραβίας, καθώς κατέχουν μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της περιοχής.
 
Χαρακτηριστικά, ανέφερε πως η συγκεκριμένη οικογένεια είναι αξιοσέβαστη και προσβάλλεται όταν θεωρείται πως είναι ένα κακό όνομα. Ενώ χαρακτήρισε τον Οσάμα απλά ως το μαύρο πρόβατο της οικογένειας

«Προσβάλλομαι όταν η οικογένεια του Μπιν Λάντεν θεωρείται ένα κακό όνομα. Κάθε οικογένεια μπορεί να έχει έναν κακό άνθρωπο αλλά είναι μια πολύ σεβαστή οικογένεια», κατέληξε ο νέος ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας.
 
Πηγή: sport-fm.gr
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας