Παρομοίασε την Τσέλσι με την Ντόρτμουντ ο Κλοπ

Με το 5Χ5 ως προίκα (μοναδική ομάδα της Premier League που έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής) η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει με καλή ψυχολογία την Τσέλσι το απόγευμα της Κυριακής για την 6η αγωνιστική της Premier League, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ μόνο εφησυχασμένος δεν είναι ενόψει του αγώνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Δεν είναι μόνο πως οι κόκκινοι νίκησαν για τελευταία φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο το 2016 αλλά το γεγονός πως οι Λονδρέζοι εμφανίζονται άκρως ανταγωνιστικοί παρά την απαγόρευση μεταγραφών που τους έχει επιβληθεί, με τον Γερμανό να βγάζει το καπέλο στον Φρανκ Λάμπαρντ αλλά και στο υλικό των μπλε.

"Η Τσέλσι είχε κάποια προβλήματα αλλά τα διευθέτησαν καλά. Δεν πιστεύω ότι περίμεναν να χάσουν από την Βαλένθια αλλά αυτά μπορούν να συμβούν στο Champions League. Είναι μία πραγματικά συναρπαστική ομάδα. Μου θυμίζει λίγο την ομάδα μου στην Ντόρτμουντ πριν μερικά χρόνια όταν ήταν αρκετά νέοι.

Ο κόσμος συνήθιζε να μιλάει για το νεαρό της ηλικίας τους αλλά ο μοναδικός λόγος που έπαιζαν ήταν επειδή ήταν καλοί", δήλωσε αρχικά ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Τσέλσι, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο πλούσιο ταλέντο των ποδοσφαιριστών των Λονδρέζων.

"Έφεραν τον Κρίστιαν Πούλισιτς. Δεν είμαι 100% σίγουρος για τα χρήματα, νομίζω ότι έδωσαν πάνω-κάτω 50 με 60 εκατομμύρια λίρες. Όλοι οι παίκτες γύρω του έχουν την ίδια αξία. Ο Τάμι Άμπραχαμ είναι τώρα ένας παίκτης αξίας 60 εκατομμυρίων λιρών. Ο Μέισον Μάουντ σίγουρα, αν όχι περισσότερα. Ο Χάντσον-Οντόι άξιζε ήδη τόσο.

Ο Ζορζίνιο δεν είναι τόσο νέος αλλά δεν είναι πολύ καιρό στο πρωτάθλημα. Έχουν επίσης τον Καντέ που δείχνει σαν ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίζει για τα επόμενα 20 χρόνια. Είναι απίστευτο. Έχουν τον Κόβασιτς, τον Μπάρκλεϊ, αλλά και έμπειρους παίκτες γύρω τους.

Ο Πέδρο, ο Ουίλιαν, ο Ζιρού από τον πάγκο, ο Μπατσουαγί. Εάν υπάρχει ένας σύλλογος στον κόσμο που δεν τον χτύπησε τόσο άσχημα η απαγόρευση μεταγραφών, αυτός είναι πιθανότατα η Τσέλσι εξαιτίας της μεταγραφικής τους πολιτικής τα τελευταία χρόνια με όλους αυτούς τους παίκτες που ήταν δανεικοί, υψηλής κλάσης παίκτες.

Ο Άμπραχαμ σκόραρε πάνω από 25 γκολ πέρυσι. Δεν είναι ότι έμαθε να σκοράρει στην Τσέλσι, το ήξερε ήδη. Έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου. Είναι μία ομάδα που θα διεκδικήσει τα πάντα".

Όσον αφορά στο πώς βλέπει το ξεκίνημα του Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του δυτικού Λονδίνου, ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε: "Είναι μία πραγματικά συναρπαστική ομάδα. Για μένα δεν είναι έκπληξη. Ο Φρανκ έκανε πέρυσι μία εξαιρετική δουλειά στην Ντέρμπι, οπότε δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι κάνει εξίσου καλή δουλειά και στην Τσέλσι.

Η Premier League είναι όμως ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θα πρέπει να αποδεικνύουμε την ποιότητά μας κάθε τρεις ημέρες που έχουμε αγώνες".

Υπενθυμίζεται πως Λίβερπουλ και Τσέλσι έχουν ήδη αναμετρηθεί μία φορά τη φετινή σεζόν, στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση και τους κόκκινους να κατακτούν το τρόπαιο επικρατώντας 5-4 στα πέναλτι, με τον Αντριάν να νικάει τον Άμπραχαμ στην τελευταία εκτέλεση από πλευράς Λονδρέζων.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ρονάλντο, ζητούσε δύο πέναλτι
Συμφωνία του Ζιρού με την Λος Άντζελες FC
Μέσι: Όταν αισθανθώ ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθώ, θα το κάνω