Ανελέητο σφυροκόπημα στη Γιουνάιτεντ

Τη σκληρή πραγματικότητα ότι η Γιουνάιτεντ θα κληθεί να παλέψει απλά για μια θέση στην 6άδα πρέπει παραδεχθούν οι φίλοι της ομάδας, όπως αποδείχθηκε σε ακόμα μία αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας στην επίθεση τους Λίνγκαρντ, Περέιρα, Τζέιμς και Γκόμες, ηττήθηκε εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ με 2-0, με τα «σφυριά» να σκαρφαλώνουν έστω και προσωρινά εντός τετράδας.

Οι γηπεδούχοι του Μανουέλ Πελεγκρίνι «χτύπησαν» στα τέλη κάθε ημιχρόνου, παίρνοντας τη νίκη επί των ανήμπορων «κόκκινων διαβόλων», που εκτός από τις απουσίες των Πογκμπά, Μαρσιάλ, Σο, έχασαν πριν από την έναρξη του αγώνα τον Γκρίνγουντ και κατά τη διάρκειά του τον Ρασφορντ.

Το σκορ άνοιξε στο 44' ο Γιαρμολένκο όταν από υπέροχη ομαδική προσπάθεια, πήρε την μπάλα εντός περιοχής και την έστειλε με αριστερό σουτ στα δίχτυα της εστίας του Ντε Χέα, ενώ στο 84' με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρέσγουελ, τα «σφυριά» διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Παγκόσμιο Συλλόγων: Τα «καμπανάκια» που χτύπησαν στις ΗΠΑ ενόψει του Μουντιάλ 2026
Γερό μπάσιμο της Ίντερ για την απόκτηση του Λούκμαν από την Αταλάντα
Βανδάλισαν την τοιχογραφία του Γιαμάλ στη Βαρκελώνη, μετά το αμφιλεγόμενο πάρτι γενεθλίων του
Μόντριτς: «Η Μίλαν δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη με την μετριότητα-Είμαι εδώ για τίτλους»
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για Γιακουμάκη
Ο Λούκας Βάσκεθ αποχώρησε από τη Ρεάλ ύστερα από 18 χρόνια
Ο Λουίς Ντίας θέλει να φύγει από τη Λίβερπουλ
Υπογράφει στην Άρσεναλ μέχρι το 2030 ο Μαντουέκε
Ισπανός πολιτικός για Γιαμάλ: Πρέπει να τον βοηθήσουμε να καταλάβει γιατί αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό
Ο Μαρτίνες εκλεκτός της Γιουνάιτεντ για τον άσο μετά τον τραυματισμό του Ονάνα