Στο Σάντσεθ Πιθχουάν ο τελικός του Europa League 2021

Το γήπεδο της Σεβίλλης, το οποίο θα αγωνιστεί σε λίγες μέρες ο ΑΠΟΕΛ, θα φιλοξενήσει κατά πάσα πιθανότητα τον τελικό του Europa League 2021. Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA στη Λιουμπλιάνα αναμένεται να επικυρωθεί η πρόταση για το «Σάντσεθ Πιθχουάν», η οποία κατατέθηκε από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (RFEF).

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ήταν εκείνος που προώθησε την υποψηφιότητα του γηπέδου της Σεβίλλης, η οποία φαίνεται πως επικρατεί έναντι των υποψηφιοτήτων Μιλάνου, Λονδίνου και Παρισιού.

Στη συνεδρίαση που θα διεξαχθεί υπό την προεδρία του Αλεξάντερ Σέφεριν, θα επιλεγούν και τα στάδια που θα φιλοξενήσουν τους τελικούς του Champions League για τις χρονιές 2021, 2022 και 2023. Η Ισπανία δεν θα έχει υποψηφιότητες για την πρώτη τη τάξει διοργάνωση, καθώς ο τελευταίος τελικός διεξήχθη στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης.

Επιπλέον στη σημερινή συνεδρίαση, η RFEF θα προωθήσει την επιθυμία της να διοργανώσει η Πορτογαλία το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030. Υπενθυμίζεται ότι η Ιβηρική χώρα ήθελε να διοργανώσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αλλά ηττήθηκε από τη Ρωσία. Ωστόσο τώρα φαίνεται πως έχει και την υποστήριξη του Αλεξάντερ Σέφεριν.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά