Εκνευρίστηκε ο Βαλβέρδε με το μπαράζ ερωτήσεων για τον Νεϊμάρ

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Νεϊμάρ μετακόμισε από την Βαρκελώνη στο Παρίσι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να πραγματοποιεί παγκόσμιο ρεκόρ σε μεταγραφικό επίπεδο δίνοντας 222.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει (κάλυψε το ποσό που προέβλεπει η ρήτρα του), και παρόλα αυτά ο Βραζιλιάνος είναι πάντα στην επικαιρότητα της "Μπάρτσα".

Όλο το καλοκαίρι αναπτύχθηκε ένα καυτό μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον ίδιο, την νυν και την πρώην ομάδα του, αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στο "Καμπ Νόου" ενώ εδώ και λίγες ημέρες έχει ανοίξει ένα άλλο κεφάλαιο που αφορά τη δικαστική διαμάχη του με τους μπλαουγκράνά για ένα μπόνους ύψους 26.000.000 ευρώ που δεν του έχει καταβληθεί.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Νεϊμάρ, αν και δεν είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα και έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν για τρίτη διαδοχική σεζόν, απασχόλησε τη συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε την Παρασκευή, με τον "Τσινγκούρι" να μην αντέχει το μπαράζ ερωτήσεων και να αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:

"Η κουβέντα για τον Νεϊμάρ δεν σταματάει ποτέ. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όλοι θέλαμε να έρθει ο Σεπτέμβριος ώστε να σταματήσουν οι φήμες, και τώρα δεν έχω κάτι παραπάνω να πω.

Όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται για το ταξίδι του στην Ισπανία (σ.σ. για να εμφανιστεί στο δικαστήριο που εξεταζόταν η υπόθεση της διαμάχης του με την Μπαρτσελόνα) έχει να κάνει με θέματα που αφορούν το συμβόλαιό του και δεν έχουν να κάνουν με μένα.

Δεν μπορώ να αναμειχτώ, είναι εσωτερικά ζητήματα του συλλόγου. Ο στόχος μας είναι να έχουμε μία συνέντευξη Τύπου όπου δεν θα μιλάω για τον Νεϊμάρ", τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος καίγεται αυτή την περίοδο για να δει την ομάδα του να πετυχαίνει κόντρα στην Χετάφε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή La Liga μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες (1 ισοπαλία - 2 ήττες ο απολογισμός).

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο