Τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Ρονάλντο

Ως ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να επιτύχει απίστευτα πράγματα. Έχει στην κατοχή του πέντε Χρυσές Μπάλες, περισσότερες από κάθε άλλον Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή και είναι ο πρώτος Ευρωπαίος παίκτης στην ιστορία που κέρδισε τέσσερα Χρυσά Παπούτσια. Ακόμη, έχει κερδίσει 25 τρόπαια στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων πέντε τίτλων πρωταθλήματος, πέντε τίτλων Τσάμπιονς Λίγκ και ενός Euro.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι πολύ ταλαντούχος και έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα , με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια αμύθητη περιουσία, η οποία τον έχει κατατάξει στην λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο.

Με τεράστιο αριθμό χορηγιών και διαφημίσεων, ο Ρονάλντο έχει καταφέρει να γίνει τόσο πλούσιος, ώστε να μπορεί να αγοράζει πράγματα σε εξωφρενικές τιμές.

Δείτε παρακάτω τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει αγοράσει ο κορυφαίος παίκτης:

Ρολόγια

Ο Ρονάλντο έχει μια μεγάλη συλλογή ρολογιών, τα οποία φοράει συχνά κατά την διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων εκτός γηπέδου. Ένα απο αυτά είναι και το Jacob and Co που φόρεσε κατά την μετακίνηση του στη Γιουβέντους, το οποίο διαθέτει 424 λευκά διαμάντια και του κόστισε 1,8 εκατομμύρια δολάρια. Θα λέγαμε ότι είναι ένα αρκετά εξωφρενικό ποσό για ένα ρολόι.

Κέρινο ομοίωμα

Θα λέγαμε ότι αυτό δεν είναι το πιο ακριβό πράγμα που κατέχει ο Ρονάλντο, αλλά σίγουρα το πιο περίεργο. Ο Πορτογάλος άσος πλήρωσε 25.000 δολάρια σε έναν σχεδιαστή για να φτιάξει το κέρινο ομοίωμα του.

Μόδα

Ο Ρονάλντο διαθέτει μια γκαρνταρόμπα που θα ζήλευαν πολλοί άντρες εκεί έξω, καθώς ξοδεύει μεγάλα ποσά σε ρούχα και αξεσουάρ σχεδιαστών. Είναι ένας εμφανίσιμος άνδρας, και αυτός είναι ο λόγος που συχνά οι μεγάλοι οίκοι μόδας θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν ως μοντέλο για τις καμπάνιες τους.

Καθαρίστριες

Ο Ρονάλντο πληρώνει σε τακτική βάση αρκετές καθαρίστριες για να εξασφαλίσει ότι τα πολυτελή σπίτια του θα είναι πάντα σε άψογη κατάσταση. Οι καθαρίστριες έχουν αναλάβει επίσης να διατηρούν τα τρόπαια του καθαρά και γυαλισμένα, ωστέ να δείχνουν πάντα σαν καινούργια στα ράφια του. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην ακούγεται σαν μεγάλη δαπάνη, αν όμως έχεις πολλά σπίτια που πρέπει να διατηρούνται σε τακτική βάση, σίγουρα δεν είναι και τόσο μικρά τα ποσά που πρέπει να ξοδεύεις.

Sneakers

Μπορεί ο Ρονάλντο να μην χρειαστεί ποτέ να πληρώσει για ποδοσφαιρικά παπούτσια, καθώς έχει δια βίου συμβόλαιο με την Nike, η οποία τον προμηθεύει με ότι καλύτερο κυκλοφορεί, πληρώνει όμως αρκετά μεγάλα ποσά για την συλλογή του από sneakers.

Εκλεκτό κρασί

Τα χρήματα δεν φαίνεται να απασχολούν και πολύ τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να ξοδέψει 27.000 δολάρια σε δύο μπουκάλια κόκκινο κρασί σε μόλις 15 λεπτά, όταν βρέθηκε στο φημισμένο εστιατόριο Scott’s στο Mayfair του Λονδίνου.

Συλλογή αυτοκινήτων

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι γνωστό ότι είναι λάτρης των αυτοκινήτων, έχοντας μια μεγάλη συλλογή από αυτοκίνητα για να μετακινηθεί από το σπίτι του μέχρι την προπόνηση.

Είναι ιδιοκτήτης μιας Lamborghini Aventador, η οποία είναι ένα εξαιρετικό σπορ αυτοκίνητο, αλλά και διάφορων άλλων πολυτελών οχημάτων όπως μιας Bentley, μιας Porsche, μιας Mercedes και μιας Bugatti, με το γκαράζ του να αποτελεί το όνειρο κάθε συλλέκτη.

Το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο

Μιλώντας για τη συλλογή αυτοκινήτων του, υπάρχει ένα αυτοκίνητο που αξίζει ειδική θέση στην λίστα. Πρόκειται για την Bugatti La Voiture Noire, το οποίο είναι στην πραγματικότητα το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο, αφού κοστίζει 18 εκατομμύρια δολάρια.

Πολυτελείς κατοικίες

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πολυεκατομμυριούχος αθλητής διαθέτει πολλά και πολυτελή ακίνητα. Από αυτά ξεχωρίζουν η βίλα La Finca στην Μαδρίτη, η οποία αξίζει 7,1 εκατομμύρια δολάρια, ένα διαμέρισμα στους Trump Towers στο Μανχάταν, το οποίο αξίζει 18,5 εκατομμύρια δολάρια, και ένα διαμέρισμα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Ιδιωτικό τζετ

Στην κορυφή της λίστα με τα πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Ρονάλντο είναι το ιδιωτικό του τζετ, το οποίο κοστίζει περίπου 32 εκατομμύρια δολάρια και είναι σε θέση φιλοξενήσει πάνω από δώδεκα άτομα σε οποιαδήποτε πτήση.

Το Gulfstream τζετ του είναι πραγματικά το αποκορύφωμα της πολυτέλειας και δείχνει πόσο σκληρά έχει εργαστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Λαμβάνοντας υπόψη τη φήμη του, δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Ρονάλντο προτιμά να ταξιδεύει με αυτό τον τρόπο.

Πηγή: perpetual.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο