Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Και οι Γάλλοι ζητούν την τιμωρία της Τουρκίας

  15/10/2019 14:36
Και οι Γάλλοι ζητούν την τιμωρία της Τουρκίας

Και οι Γάλλοι ζητούν την τιμωρία της Τουρκίας

  15/10/2019 14:36
Μετά την Ιταλία, και η Γαλλία μέσω της υπουργού αθλητισμού της χώρας καλεί την UEFA να τιμωρήσει την Τουρκία για τον στρατιωτικό χαιρετισμό των παικτών της στο χθεσινό ματς (1-1) στο Παρίσι.
 
Νέα αντίδραση στο εξωτερικό για τις κινήσεις των Τούρκων ποδοσφαιριστών να προβούν σε στρατιωτικούς χαιρετισμούς κατά τη διάρκεια διεθνών αγώνων ποδοσφαίρου, όπως είναι τα προκριματικά του Euro 2020.

Συγκεκριμένα, η Γαλλία μέσω της Υπουργού Αθλητισμού, Ροξάνα Μαρασινεάνου, καλεί την UEFA να τιμωρήσει παραδειγματικά την Τουρκία για τον χαιρετισμό των διεθνών ποδοσφαιριστών της.
 
Η Μαρασινεάνου, με ανάρτησή της στο Twitter, απαίτησε από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να δράσει άμεσα, τιμωρώντας τον στρατιωτικό πανηγυρισμό υπέρ του πολέμου.

«Οι Τούρκοι παίκτες αμαύρωσαν τις προσπάθειες της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της αστυνομίας για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού με αυτόν τον στρατιωτικό χαιρετισμό που είναι αντίθετος με τα ιδεώδη του αθλητισμού. Απαιτώ από την UEFA μια παραδειγματική τιμωρία», έγραψε η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας.
 
Πηγή: sport-fm.gr
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας