Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τα διαστημικά έσοδα του Κριστιάνο από το instagram

  16/10/2019 11:35
Τα διαστημικά έσοδα του Κριστιάνο από το instagram

Τα διαστημικά έσοδα του Κριστιάνο από το instagram

  16/10/2019 11:35

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το brand name CR7, είναι το πιο κερδοφόρο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις στο Instagram, όπως φανέρωσαν τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα για το 2018.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έχει επενδύσει πολλά και στο επιχειρηματικό κομμάτι με τις εμπορικές συνεργασίες που έχει συνάψει, φτάνοντας μέχρι και την Άπω Ανατολή, όπου κάνει διαφημιστικά για την προώθηση προϊόντων.

Πέρα από την τρομερά επαγγελματική του νοοτροπία και τη συνεχή δουλειά για να γράφει ιστορία μέχρι και την τελευταία ημέρα της παρουσίας του στο ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φροντίζει για το μέλλον του και αυτό της οικογένειάς του, ακόμα και στα social media.

Όπως έγινε γνωστό, το 2018 έλαβε περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ (38,2 εκατ.λίρες) στα έσοδα από το Instagram, με τον αριθμό αυτό να είναι ο διπλάσιος από τον Λιονέλ Μέσι που έβγαλε 18,7 εκατομμύρια λίρες.

Πολύ πιο χαμηλά στη λίστα των ποδοσφαιριστών και των χρημάτων που λαμβάνουν από το Instagram έρχονται οι Ντέιβιντ Μπέκαμ (8,6 εκατομμύρια λίρες), Νεϊμάρ (5,8 εκατομμύρια λίρες), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (3,2 εκατομμύρια λίρες) και Ροναλντίνιο (2 εκατομμύρια λίρες).

Πηγή: gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας