Μπαρτσελόνα: Προτείνουμε 18 Δεκέμβρη, θα επιστραφούν χρήματα εισιτηρίων

Η Μπαρτσελόνα έκανε ξεκάθαρη τη θέση της αναφορικά με το clasico που οδηγήθηκε σε αναβολή. Τόνισε πως δική της πρόθεση ήταν να διεξαχθεί κανονικά, αλλά αφού αυτό δεν ήταν δυνατό, προτείνει επίσημα τη 18η Δεκεμβρίου. Φροντίζει και για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο «Καμπ Νόου»...

Οι «μπλαουγκράνα» εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση για ν' απευθυνθούν στον κόσμο τους έπειτα από την απόφαση που πάρθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας για την οριστική αναβολή του ντέρμπι με τη Ρεάλ που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 26 Οκτωβρίου.

«Εμείς θέλαμε να παίξουμε κανονικά, την ημέρα και την ώρα που είχε συμφωνηθεί και μάλιστα είχαμε ενημερώσει σχετικά την Επιτροπή. Ο σύλλογος εμπιστεύεται απόλυτα τη νοοτροπία των μελών του και του κόσμου που πάντοτε έχει άριστη συμπεριφορά στο Καμπ Νόου» αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται πως:

«Αφού οδηγήθηκε το ντέρμπι σε αναβολή λόγω “ιδιαίτερων συνθηκών” και αφού το βάρος πέφτει στους συλλόγους για ν' αποφασίσουμε τη νέα ημερομηνία, εμείς προτείνουμε τη 18η Δεκεμβρίου».

Παράλληλα, οι Καταλανοί τονίζουν ότι αντιλαμβάνονται απόλυτα το πρόβλημα που δημιουργείται προς τους οπαδούς που είχαν κανονίσει τα πάντα ώστε να βρεθούν στο ματς.

Έτσι, έγινε γνωστό πως από την ερχόμενη Δευτέρα (21/10) θα ξεκινήσει διαδικασία επιστροφής χρημάτων προς αυτούς που ενδεχομένως να μη μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στη νέα ημερομηνία που θα οριστεί.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε