Η ειδική ρήτρα του Κούμαν για την Μπαρτσελόνα

Το συμβόλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε με την Μπαρτσελόνα τελειώνει το 2020, με τον Ρόναλντ Κούμαν να παρουσιάζεται ως ο πιθανός αντικαταστάτης του "Τσινγκούρι".

Σε μία αποκάλυψη για την συμφωνία του Ρόναλντ Κούμαν με την Εθνική Ολλανδίας και συγκεκριμένα για μία ειδική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της Ομοσπονδίας των "οράνιε", Νίκο Χούγκμα. Σύμφωνα με τον όρο που υπάρχει, ο 56χρονος τεχνικός μπορεί να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα της χώρας του εάν το επιθυμεί μετά το τέλος του Euro 2020, μόνο όμως για να αναλάβει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

To συμβόλαιο του Ολλανδού προπονητή με τους "οράνιε" τελειώνει το 2022 μετά το Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, όμως έχει την δυνατότητα να αποχωρήσει πολύ πιο νωρίς εάν πληρώσει ένα αντίτιμο στην Ομοσπονδία.

Ο Χούγκμα, ανέφερε πως ο Κούμαν πάντα ήθελε να αναλάβει την Μπαρτσελόνα και πως πάντα είχε ανοιχτή την πόρτα σε μία τέτοια προοπτική.

Από την άλλη, το συμβόλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε με τους "μπλαουγκράνα" τελειώνει το καλοκαίρι του 2020, υπάρχει όμως οψιόν για έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Έτσι η "Mundo Deportivo" συνδέει τις δύο υποθέσεις και επισημαίνει πως ο Κούμαν θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης του "Τσινγκούρι" σε περίπτωση που οι "μπλαουγκράνα" δεν θελήσουν να χρησιμοποιήσουν την οψιόν.

Η φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα θα δείξει αρκετά πράγματα για το μέλλον του Βαλβέρδε, καθώς εάν οι Καταλανοί δεν καταφέρουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους, τότε ο 55χρονος τεχνικός που έχει ήδη δεχτεί κριτική από τα ισπανικά μέσα, θα αποχωρήσει.

Δειτε Επισης

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι-Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ
Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και έφυγε από τη ζωή