Ο Μοράτα γλίτωσε την Ατλέτικο από τις… ασπιρίνες (vids)

Ξελάσπωσε την Ατλέτικο ο Άλφαρο Μοράτα. Ο 26χρονος έγραψε το 1-0 στη Μαδρίτη απέναντι στη Λεβερκούζεν και πλέον οι ροχιμπλάνκος οδεύουν φουλ για πρόκριση.
 
Κινδύνεψε σοβαρά να μπει σε μπελάδες όμως ο Άλφαρο Μοράτα γλίτωσε την Ατλέτικο. Με γκολ του 26χρονου επιθετικού οι ροχιμπλάνκος πήραν τη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στη Λεβερκούζεν κι έφτασαν τους 7βαθμούς ύστερα από τρία ματς στον 4ο όμιλο του Champions League.

Κακό ήταν στη μεγαλύτερή του διάρκεια το ματς στο «Wanda Metropolitano». Tόσο ο Σιμεόνε, όσο και ο Μπος είχαν ως πρώτο στόχο να αποφύγουν την ήττα και μοιραία το παιχνίδι δεν μπόρεσε να πιάσει ρυθμό. Την… σούπα στη Μαδρίτη έκανε νόστιμη για τους γηπεδούχους ο Μοράτα, που με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Λόντι στο 78’ νίκησε Χραντέσκι και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
 
Μεγάλο ματς στο Χάρκοβο χωρίς όμως νικητή, αφού Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήρθαν ισόπαλες 2-2 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό στη μάχη για τη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου.

Οι Κροάτες έφτασαν κοντά στο να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο διπλό με ανατροπή, όμως Άλαν Πάτρικ και Ντοντό συνδιάστηκαν μοναδικά στο 75ο λεπτό και με ένα γκολ με βραζιλιάνικη εσάνς κατάφεραν να χαρίσουν στους Ουκρανούς τον βαθμό της ισοπαλίας. «Αστείο» το πέναλτι του Πιάτοφ στον Γκαβράνοβιτς με το οποίο είχαν πάρει νωρίτερα προβάδισμα στο ματς οι Κροάτες.

Η ομάδα του Λούις Κάστρο, κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι με τον Μάρλος να βρίσκει τον Κονοπλιάνκα, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά από την μικρή περιοχή στο 16΄και έβαλε μπροστά με 1-0 τους Ουκρανούς.

Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση με τον Όρσιτς να βγάζει την μπαλιά στην περιοχή και τον Όλμο με όμορφο τελείωμα να ισοφαρίζει σε 1-1 για την Ντινάμο. Η ομάδα του Ζάγκρεμπ, έφτασε όμως στην ανατροπή με το «δώρο» του Πιάτοφ. Ο Ουκρανός πορτιέρε, γκρέμισε με αστείο τρόπο τον Γκαβράνοβιτς που είχε.... κατασκηνώσει στην μικρή περιοχή του στο 60’ και Όρσιτς από τα έντεκα μέτρα δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 2-1 για τους Κροάτες.

Πάντως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν στο 75’ με τον Άλαν Πάτρικ να βγάζει μια μπαλιά πάρε-βάλε στον Ντοντό και τον Βραζιλιάνο να ισοφαρίζει σε 2-2 για την ομάδα του.
 
 
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League