Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ρονάλντο: Σκέφτομαι να αγοράσω ομάδα από την Πορτογαλία

  06/11/2019 15:02
Ρονάλντο: Σκέφτομαι να αγοράσω ομάδα από την Πορτογαλία

Ρονάλντο: Σκέφτομαι να αγοράσω ομάδα από την Πορτογαλία

  06/11/2019 15:02

Ο Ρονάλντο παρευρέθη σε ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά φόρουμ του κόσμου που πραγματοποιήθηκε στη Λισσαβώνα και μίλησε για τις επόμενες κινήσεις του που σχετίζονται άμεσα με το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα το "Φαινόμενο" αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρά να αγοράσει και δεύτερο σύλλογο μετά τη Βαγιαδολίδ, όμως απέκλεισε η ομάδα αυτή να βρίσκεται στην Αγγλία, καθώς το κόστος είναι τεράστιο.

Στην συνέχεια ανέλυσε λεπτομερώς πως αναμείχθηκε με την αγορά των "πουθελάνος" εξήγησε πως του ήρθε η ιδέα και μίλησε για τη νέα του ζωή ως ιδιοκτήτης ενός κλαμπ.

"Έψαχνα να αγοράσω μία ομάδα. Είχα ήδη κοιτάξει στην Αγγλία, στην δεύτερη κατηγορία. Η Premier League είναι πολύ ακριβή, όμως τελικά το ίδιο ήταν το να αγοράσεις σύλλογο από την Championship. Τότε άρχισα να κοιτάζω στην Πορτογαλία. Ξέρετε, ακόμα κοιτάζω στην πορτογαλική αγορά. Το σκέφτομαι.

Ήμουν σε ένα ταξίδι στη Ρωσία. Εκεί δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, κάποιος από τον σύλλογο που ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου. Η Βαγιαδολίδ ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Μία ομάδα με τεράστια ιστορία, μόλις μία ώρα και σαράντα λεπτά από την Μαδρίτη.

Ήταν τεράστια τιμή, ένα κλαμπ με ιστορία 90 και πλέον χρόνων, τόσα χρόνια στην La Liga, στην πρώτη κατηγορία. Μία πόλη με 300 χιλιάδες κατοίκους, ήταν τεράστια ευκαιρία για εμένα και αποφάσισα να το κάνω. Δεν περίμενα ποτέ πως θα υποφέρω τόσο πολύ στο τέλος της εβδομάδας, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές, όμως είμαστε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα".

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας