Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μπαλοτέλι: Αν δεν αντιδρούσα, δεν θα νοιαζόταν κανείς

  06/11/2019 16:19
Μπαλοτέλι: Αν δεν αντιδρούσα, δεν θα νοιαζόταν κανείς

Μπαλοτέλι: Αν δεν αντιδρούσα, δεν θα νοιαζόταν κανείς

  06/11/2019 16:19

Ο super-Mario πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα έχοντας γίνει αποδέκτης ρατσιστικής επίθεσης και απείλησε ν' αποχωρήσει από το ματς, όμως, κατάφεραν να τον μεταπείσουν οι συμπαίκτες του αλλά και οι αντίπαλοι που στάθηκαν στο πλευρό του.

Η Βερόνα τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο μέχρι και το 2030 τον επικεφαλής των οργανωμένων που σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «ο Μπαλοτέλι δεν θα είναι ποτέ Ιταλός για εμάς...» και αυτό μονάχα ως θετική εξέλιξη μπορεί να καταγραφεί.

«Αισθάνθηκα ότι έπρεπε ν' αντιδράσω γιατί αν δεν το έκανα, τότε όλα θα περνούσαν δίχως να ενδιαφερθεί κανείς. Με πόνεσε τρεις φορές περισσότερο αυτό που συνέβη γιατί ξέρω ότι η μικρή μου κόρη έβλεπε το ματς στην τηλεόραση. Ξέρω ότι δεν αξίζει να δίνουμε προσοχή και αξία σε τέτοιους ανθρώπους, όμως, δεν γίνεται να μην τονίσουμε τη σοβαρότητα των πράξεών τους...

Μπορεί να με πει οποιοσδήποτε ηλίθιο. Δεν με νοιάζει. Όμως, δεν μπορείς να με πεις νέγρο. Δεν το κάνεις από λάθος αυτό. Είναι σοβαρό. Σταμάτησα να παίζω και πέταξα τη μπάλα γιατί είπα μέσα μου “αρκετά”. Ήθελα να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι κι όχι όλοι όσοι βρίσκονταν στην εξέδρα. Ποτέ δεν κατηγόρησα ολόκληρη την πόλη της Βερόνα, μονάχα τους ανόητους που έκαναν ό,τι έκαναν. Ήταν λίγοι, αλλά αρκετοί ώστε να τους ακούσω από τον αγωνιστικό χώρο, οπότε σίγουρα δεν ήταν απλά δυο – τρεις...» ήταν τα λόγια του τρελο-Μάριο στην τηλεοπτική εκπομπή «La lene».

Πηγή: gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας