Η Νάπολι πάει τους παίκτες της στα δικαστήρια και απολύει τον Αντσελότι

Εικόνα απόλυτης διάλυσης στη Νάπολι με τη διοίκηση να ανακοινώνει ότι θα λάβει νομικά μέτρα εναντίων των παικτών και να απολύει, εκτός απροόπτου, ίσως και εντός της ημέρας τον Κάρλο Αντσελότι. 

Πρωτοφανής πόλεμος στο εσωτερικό των «πατρενοπέι» με τον Κάρλο Αντσελότι και τους ποδοσφαιριστές από τη μία πλευρά και τον πρόεδρο από την άλλη. 

Στην ομάδα επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport» αναζητείται από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τρόπος να λυθεί το συμβόλαιο του Αντσελότι και να απομακρυνθεί άμεσα από τον πάγκο. 

Όλα άρχισαν την περασμένη Δευτέρα, μετά την ήττα από τη Ρόμα για το πρωτάθλημα. 

Ο πρόεδρος έδωσε εντολή για «ριτίρο», δηλαδή για το κλείσιμο των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο εν όψει των αγώνων με τη Σάλτσμπουργκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και κατόπιν με τη Τζένοα για τη Serie A. 

Ο Αντσελότι διαφώνησε με την απόφαση του Ντε Λαουρέντις στην αρχή, αλλά κατόπιν πιέσεων αναγκάστηκε να την αποδεχθεί. Ο πρόεδρος έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι δεν επρόκειτο για τιμωρία, αλλά για μια ευκαιρία να... ενωθεί η ομάδα και να γνωριστούν καλύτερα οι παίκτες μεταξύ τους... 

Μετά το 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ, το βράδυ της Τρίτης, ο Αντσελότι δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ οι ποδοσφαιριστές δεν επέστρεψαν με το πούλμαν στο προπονητικό κέντρο, αλλά πήγαν στα σπίτια τους!

Αυτό προκάλεσε την οργή της διοίκησης, που αναμένεται να κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον των ποδοσφαιριστών και να τους πάει στα δικαστήρια! Αυτό αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδαψσε η Νάπολι το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς μάλιστα οι παίκτες δεν εμφανίστηκαν ούτε για προπόνηση! 

Στην ίδια ανακοίνωση, η διοίκηση στρέφεται εναντίον του Ιταλού τεχνικού, δείχνοντάς τον ως υπεύθυνο για αδυναμία να επιβάλει πειθαρχία, ενώ την ίδια ώρα αναζητείται τρόπος για να απολυθεί. 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο