Συγκινεί στην απολογία του ο Σον: Λυπάμαι για σένα και την οικογένειά σου

Ο Σον σκόραρε στο 57' της αναμέτρησης της Τότεναμ με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, αλλά αντί να πανηγυρίσει το τέρμα του, θέλησε να προσευχηθεί για τον Αντρέ Γκόμες, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν λίγες μέρες έπειτα από σύγκρουση με τον εξτρέμ των "μπλε".

Ο Νοτιοκορεάτης τότε είχε βάλει τα κλάματα, μη μπορώντας να πιστέψει πως ο ίδιος είχε μερίδιο ευθύνης στον τραυματισμό του Πορτογάλου. Αρκετοί μάλιστα υποστήριζαν πως ο Σον ίσως δεν ήταν σε θέση να παίξει για το Champions League, αλλά τελικα έδωσε κανονικά το παρών, έστω και αν η σκέψη του βρισκόταν και στον αντίπαλό του.

Ο ίδιος μετά το φινάλε του αγώνα με τους ερυθρόλευκους της Σερβίας ανέφερε: "Του έστειλα μήνυμα πριν πετάξουμε για το Βελιγράδι και μου απάντησε. Ακόμα αισθάνομαι πολύ, πολύ άσχημα για ό,τι συνέβη. Αληθινά συγγνώμη. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Κανείς δεν θέλει να βλέπει τέτοιες καταστάσεις. Είμαι τόσο λυπημένος με ό,τι συνέβη και για το γεγονός ότι ενεπλάκη. Ήταν πολύ δύσκολες αυτές οι τελευταίες μέρες.

Στο μήνυμά μου, του έγραφα: 'Τις καλύτερες ευχές μου, αισθάνομαι πολύ άσχημα για σένα, την οικογένειά σου και τους συμπαίκτες σου'. Μου απάντησε πιθανότατα όταν επέστρεψε σπίτι του μετά την εγχείρηση. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι' αυτό".

Για το γεγονός ότι έπαιξε αν και ήταν σε κακή κατάσταση, απάντησε πως "είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να παίζει κάθε φορά. Είμαι ο άνθρωπος που θέλει να βοηθάει την ομάδα του, έστω και αν ήμουν σε κατάσταση σοκ. Η ομάδα είναι και κάθε παίκτης ξεχωριστά. Πρέπει να το σκέφτομαι αυτό. Δεν είμαι εγωιστής, δεν βρίσκω δικαιολογίες. Θέλω να είμαι εκεί κάθε στιγμή και να συμμετέχω σε κάθε ματς.

Πρέπει να σέβομαι το ότι το να παίζω, είναι η δουλειά μου και αυτό που αγαπώ. Αντιλαμβάνομαι πόσο τυχερός είμαι. Φυσικά, ο Γκόμες τραυματίστηκε, όμως ο κόσμος μού έστειλε πολλά δυνατά μηνύματα. Οι συμπαίκτες μου, ακόμα και φίλοι της Έβερτον, όπως βέβαια και της Τότεναμ και της Νότιας Κορέας. Είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Βέβαια, ακόμα αισθάνομαι άσχημα για την κατάσταση, όμως στο γήπεδο θέλω να δουλέψω γι' αυτό, διότι η ομάδα χρειάζεται θετική ενέργεια. Προσπάθησα να το δουλέψω όλο αυτό. Θέλω να τους το ξεπληρωσώ στο γήπεδο. Θέλω να σεβαστώ τον Γκόμες, με το να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά σε σχέση με πριν".

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ