Ζιντάν: Το όνειρο του Εμπαπέ είναι να παίξει στην Ρεάλ

O Kιλιάν Εμπαπέ διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην Παρί Σεν Ζερμέν όμως το γεγονός πως δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2022, έχει βάλει ψύλλους στα αυτιά των Παριζιάνων.

Αιτία το έντονο φλερτ που υπάρχει από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης προς τον παίκτη, με την Παρί να κατηγορεί μάλιστα δημόσια τον Ζιντάν και τους μερένγκες, μέσω συνέντευξης που έδωσε ο αθλητικός διευθυντής της Λεονάρντο, πως προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει τον παίκτη.

Ο ίδιος πάντως ο Ζιντάν δεν άφησε τις κατηγορίες των Γάλλων αναπάντητες αλλά φρόντισε να ανάψει ακόμα περισσότερες φωτιές, εκφράζοντας την ακράδαντη πίστη του πως ο 20χρονος θαυματουργός Γάλλος επιθετικός θα μετακομίσει σύντομα στο "Μπερναμπέου".

"Είπα μόνο αυτό που επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής: ο Εμπαπέ έχει όνειρο να παίξει εδώ. Για τα υπόλοιπα, αφήνω τον καθένα να σκέφτεται και να πράττει αυτό που θέλει", τόνισε με σημερινή του συνέντευξη Τύπου ο Ζιντάν, για να αναφερθεί κατόπιν και στο ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί για την ομάδα του απέναντι στην Έιμπαρ.

"Αυτή τη στιγμή ο Μπέιλ και ο Χάμες Ροντρίγκες δεν είναι τραυματίες αλλά δεν είναι σε θέση να παίξουν, θα πάνε να παίξουν με τις εθνικές τους ομάδες και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και όλα στην La Liga. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των αντιπάλων μας".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί