Στέλνουν στην Ιταλία τον Γκουαρντιόλα

Στην Ιταλία βρίσκεται το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τους Times.

Το καλοκαίρι, όταν υπήρχαν σενάρια για συζητήσεις με τη Γιουβέντους, η δημοσιογράφος της El Mundo Deportivo και χρόνια φίλη του Γκουαρδιόλα, Κριστίνα Κουμπέρο, είχε υποστηρίξει ότι ο Πεπ θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια (ως το 2021) στη Σίτι και στη συνέχεια θα υπογράψει στη Γιούβε. 

Ο ίδιος, μετά το τέλος του ματς με την Αταλάντα την Τετάρτη, ρωτήθηκε για το αν θα προπονήσει στην Ιταλία και απάντησε: «Γιατί όχι; Επαιξα στην Ιταλία, ήμουν μαζί με τον Μπάτζιο, μου αρέσει πολύ η χώρα οπότε γιατί όχι; Προς το παρόν, όμως, είμαι στη Σίτι και δε σκέφτομαι κάτι άλλο». Σύμφωνα με τους Times πάντως, σκέφτεται.

Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα σε σημερινό ρεπορτάζ, ο Γκουαρδιόλα δεν είναι σίγουρος για το αν θα παραμείνει και μετά το τέλος της φετινής σεζόν στην ομάδα του Μάντσεστερ και αναφέρεται ως πιο πιθανός προορισμός του η Ιταλία.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ
Ιμπραΐμοβιτς: Δεν έχασε ο Μέσι αλλά το Μαϊάμι, παίζει με αγάλματα, όχι με συμπαίκτες