Η αποκάλυψη του Βενγκέρ για τη συνομιλία με Ρουμενίγκε

Η Μπάγερν Μονάχου γνωστοποίησε επίσημα πριν λίγες ημέρες πως ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ εκείνος που αυτοπροτάθηκε στους Βαυαρούς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους ίδιους να δίνουν αρνητική απάντηση στον πρώην προπονητή της Άρσεναλ.

Σύμφωνα όμως με τον Αλσατό, τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, καθώς σε συνέντευξη που έδωσε στο "Bein Sports" ήταν ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε εκείνος που τον κάλεσε για να μάθει αν είναι διαθέσιμος, με την απάντησή του στην Μπάγερν να είναι σε εκκρεμότητα.

"Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με κάλεσε ο Ρουμενίγκε. Δεν μπορούσα να απαντήσω εκείνη τη στιγμή και από ευγένεια, τον κάλεσα λίγη ώρα μετά.

Ήταν στο αυτοκίνητό του πηγαίνοντας να δει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μιλήσαμε τέσσερα με πέντε λεπτά το πολύ και μου είπε πως είχε προσλάβει τον Φλικ και ότι θα καθόταν στον πάγκο επειδή παίζουν το Σάββατο με την Ντόρτμουντ.

Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι επειδή ψάχνουν για προπονητή. Του είπα πως δεν το είχα σκεφτεί και πως ήθελα λίγο χρόνο για να απαντήσω", τόνισε μεταξύ άλλων ο Βενγκέρ, για να προσθέσει με νοήμα:

"Αποφασίσαμε από κοινού ότι θα μιλήσουμε την ερχόμενη εβδομάδα επειδή είμαι στην Ντόχα μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία".

Υπενθυμίζεται πως ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει βρεθεί στον πάγκο κάποιου συλλόγου μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2018, με τον Αλσατό τεχνικό να μένει έτσι χωρίς ομάδα μετά από 22 σερί σεζόν του στους Λονδρέζους.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Σχηματίζεται η τετράδα και τα πιθανά ζευγάρια των ελληνικών ομάδων στο Conference League
Κατέρριψε ιστορικό ρεκόρ του Κασίγιας στο Champions League ο Νόιερ
Έγραψε ιστορία ο Τούχελ-Πρώτος Γερμανός που φτάνει στους «4» του Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες
Οι σατανικές συμπτώσεις που δείχνουν... τελικό Champions League για την Ντόρτμουντ
Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Champions League
Σε ματς θρίλερ η Ρεάλ απέκλεισε την πρωταθλήτρια Σίτι στα πέναλτι-Με Μπάγερν στα ημιτελικά
Έμαθε αγγλικά για την Αλίσα ο Ντόουγκλας Λουίς-«Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε αν δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα»
Ώρα πρόκρισης για Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ και Μπάγερν-Άρσεναλ
Τα έριξε στον Αραούχο για τον αποκλεισμό ο Γκουντογκάν-«Να μένεις με έναν λιγότερο τόσο νωρίς, σε σκοτώνει»
BINTEO: Και... τέζα ο Σιμεόνε βλέποντας την Ντόρτμουντ να κάνει την ανατροπή