Η Τσέλσι του Λάμπαρντ είναι σ-έξι!

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε 2-0 της Κρίσταλ Πάλας για την 12η αγωνιστική της Premier League και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι για να δει αν θα σταθεροποιηθεί στην πρώτη δυάδα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους μπλε, οι Τάμι Άμπραχαμ και Κρίστιαν Πούλισιτς, οι οποίοι σημείωσαν τα δύο γκολ, με τον Άγγλο φορ να φτάνει τα 10 στο πρωτάθλημα και να γίνεται ο νεότερος που τα καταφέρνει στην ιστορία της ομάδας.

Η Τσέλσι μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλε το παιχνίδι της, αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ. Ωστόσο, πέρα από κάποιες στημένες φάσεις λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή που πέρασαν ανεκμετάλλευτες, οι μπλε δεν δημιούργησαν αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Βιθέντε Γκουάιτα, ο οποίος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ισπανός τερματοφύλακας της Κρίσταλ Πάλας πραγματοποίησε μία εξαιρετική επέμβαση σε φάση διαρκείας στα καρέ της ομάδας του, με τον Γουίλιαν στη συνέχεια να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο μέρος και τελικά βρήκαν το γκολ με τη συμπλήρωση 52 λεπτών στην αναμέτρηση. Ο Ματέο Κόβατσιτς πήρε την μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, βρήκε τον Γουίλιαν και ο Βραζιλιάνος με υπέροχη πάσα βρήκε τον Τάμι Άμπραχαμ, ο οποίος πλάσαρε τον Γκουάιτα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο και έψαξαν ένα δεύτερο γκολ για να "κλειδώσουν" τη νίκη, αλλά στο 59' ο Γκουάιτα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Κρίστιαν Πούλισιτς. Τελικά, ο Αμερικανός εξτρέμ πήρε... ρεβάνς από τον Ισπανό γκολκίπερ, διαμορφώνοντας το 2-0 στο 79' με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από σουτ του Μιτσί Μπατσουαγί.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League