Μέγας είσαι Μέσι και θαυμαστά τα έργα σου

Μόνος του και όλοι τους! Ο Λιονέλ Μέσι τα έκανε όλα στην εντός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα και επανέφερε τους «μπλαουγκράνα» στις νίκες (4-1).

Ο Αργεντινός επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ, έπιασε στην κορυφή της σχετικής λίστας της La Liga τον Κριστιάνο Ρονάλντο (σ.σ. αμφότεροι έχουν από 34 χατ-τρικ) και χάρισε πολύτιμη ηρεμία στους Καταλανούς, που επέστρεψαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Σταθερά εντός της ζώνης του υποβιβασμού οι «θέλτικος», που υπέστησαν την 5η συνεχόμενη ήττα τους, με τον προπονητή Όσκαρ Γκαρθία να κάνει πρεμιέρα στον πάγκο τους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και έπιασαν από το λαιμό τη Θέλτα, με την υπεροχή τους να καρποφορεί στο 23’, όταν κέρδισαν πέναλτι. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Μέσι, που άνοιξε το σκορ.

Από ‘κει και πέρα, οι Γαλικιάνοι αναθάρρησαν και έψαξαν την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 42’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ολάθα.

Εντούτοις, δεν το… χάρηκαν για πολύ, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’+1’) ο Μέσι ανέλαβε δράση: με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-1.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο Αργεντινός επιθετικός διαμόρφωσε το 3-1 στο 48’ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπουσκέτς, ο οποίος με ξερό σουτ στο 86’ υπέγραψε το τελικό 4-1.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε από τη Μίλαν ο Μόντριτς
Η ισπανική Kυβέρνηση ετοιμάζει έρευνα για πιθανές πράξεις εξευτελισμού ατόμων με νανισμό στο πάρτι του Γιαμάλ
Κανονιέρης ο Γιόκερες-Έκλεισε στα 73.5 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή του στην Άρσεναλ
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ινφαντίνο φώναζε στον Τραμπ ν’ απομακρυνθεί, εκείνος αδιαφορούσε και οι παίκτες της Τσέλσι απορούσαν
Νέες αποκαλύψεις για το πάρτι του Γιαμάλ-«Ζητούσαν γυναίκες με συγκεκριμένες διαστάσεις στήθους»
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του
«Η Φιορεντίνα θέλει να ανανεώσει με τον Κεν»
«Κερδίσαμε το παιχνίδι στα πρώτα 10 λεπτά, είμαι χαρούμενος που θα πάρουμε τρεις εβδομάδες άδεια»