BINTEO: Το ball-boy έγινε ο... σταρ της βραδιάς στο Τότεναμ – Ολυμπιακός

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τον αγκάλιασε, τον... αποθέωσε, συζητήθηκε στα στούντιο των μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών και η Τότεναμ του χρωστάει σε μεγάλο βαθμό την ανατροπή. Ο μικρός έγινε ο σταρ της βραδιάς στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό!

Τα «σπιρούνια», αφού είχαν εκμεταλλευτεί το λάθος του Μεριά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου για να μειώσουν, κατάφεραν πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσουν στο 2-2 για να πάρουν φόρα και να φτάσουν στη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση (4-2).

Ένα από τα ball-boy πιστώνεται την γρήγορη επίθεση στο 50ο λεπτό με την άμυνα της ομάδας του Μαρτίνς να πιάνεται απροετοίμαστη, αφού, ο πιτσιρικάς έδωσε αμέσως τη μπάλα στον Οριέ για να εκτελέσει το πλάγιο, να γίνει το γύρισμα από δεξιά και να σκοράρει ο Κέιν με το πλασέ στην κίνηση.

«Ήθελα να τον καλέσω στ' αποδυτήρια να πανηγυρίσει μαζί μας. Ήμουν κι εγώ ένα πολύ καλό ball-boy από τα 10 μέχρι τα 16 μου. Δεν καθόταν απλά να κοιτάζει τις εξέδρες και τα φώτα. Ζούσε το παιχνίδι, το καταλάβαινε, έκανε μια... σημαντική ασίστ και δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Στο τέλος που ήθελα να έρθει μαζί μας, εξαφανίστηκε και δεν τον βρήκα...» είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Από την πλευρά του, ο άλλοτε κόουτς της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ, σχολίασε στο στούντιο του beIN Sports και αστειεύτηκε δίπλα στον Ρουντ Γκούλιτ: «Αν ήμουν προπονητής τώρα θα του... έδινα συμβόλαιο. Αν ήμουν όμως στον Ολυμπιακό θα τον έπνιγα»!

Η κουβέντα έφτασε μέχρι και το BT Sport με το ball-boy να παίρνει ακόμα περισσότερη λάμψη από το περιστατικό!

«Αναρωτιέμαι αν τους έχουν πει γενικά από την ομάδα να επιστρέφουν γρήγορα τη μπάλα...» είπε ο Ρίο Φέρντιναντ, με τον Γκάρι Λίνεκερ να σχολιάζει: «Ελπίζω να του δώσουν... ρεπό από το σχολείο το πρωί» και τον Γκλεν Χοντλ να δηλώνει: «Εύχομαι να μην πηγαίνει σχολείο σε περιοχή της Άρσεναλ...»!

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
BINTEO: Χιλιάδες Γεωργιανοί στους δρόμους της Τιφλίδας μετά την ιστορική πρόκριση