Αστάνα πάνε Μάντσεστερ...

Η Γιουνάιτεντ είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, πήγε στην Αστάνα με τα πιτσιρίκια και παρότι βρέθηκε να νικά από νωρίς, έχασε στο τέλος με 2-1.

Στο 5ο λεπτό, ο Λίνγκαρντ άνοιξε αριστερά στον Γκρίνγουντ που έκανε το σουτ αλλά είδε τον Έριτς να του λέει όχι, ενώ στο 8’ ο κίπερ της Αστάνα έσωσε μετά και από νέο σουτ του Γκόμες. Και τελικά στο 10ο λεπτό ο Λίνγκαρντ με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-1. Στο 10’ το νέο σουτ του Λίνγκαρντ πέρασε μόλις έξω όπως κι εκείνο του Ροτάριου στο 22’ και στο 35’ ο Γκραντ είπε όχι σε σουτ του Μπεϊσεμπέκοβ.

Στο 54’ ο Τσονγκ έχασε απίθανη ευκαιρία σε κενή εστία και στην κόντρα ο Σόμκο έκανε το 1-1 με διαγώνιο σουτ από αριστερά. Και μάλιστα στο 61ο λεπτό ο Ρουκάβινα σέντραρε από δεξιά και ο Μπερνάρντ πέτυχε αυτογκόλ για το 2-1.

Στο 77’ ο Έριτς έσωσε εντυπωσιακά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόμες ενώ στο επόμενο λεπτό ο κίπερ της Αστάνα πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Γκρίνγουντ από το πέναλτι.

ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Ρουκάβινα, Ροτάριου, Μαέβσκι, Σιγκούργιονσον, Μεϊσεμπέκοβ, Ποστνίκοβ, Σόμκο, Λογκβινένκο, Μουρταζάιεβ (90+1' Γιανγκά), Κιζνιτσέκο (86’ Πέρτσουκ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡΓ.: Γκραντ, Σο, Γκόμες (89’ Γκαλμπρέιθ), Γκάρνερ (84’ Ραμαζάνι), Λερντ, Τσονγκ (65’ ΜπουγκαΐλΜέλορ), Γκρίνγουντ, Τουανζέμπε, Λίνγκαρντ, Μπερνάρντ, Λεβίτ

Πηγή:aek365.gr

Δειτε Επισης

Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε