ΒΙΝΤΕΟ: Δεν σηκώνει κεφάλι η ʼρσεναλ

Τυχερή θα πρέπει να νιώθει η Άρσεναλ που έφυγε με το 2-2 από το «Carrow Road» απέναντι στη Νόριτς και γλίτωσε από ακόμα μία καταστροφική ήττα. Οι «κανονιέρηδες» για ακόμα ένα παιχνίδι δεν έπεισαν καθώς δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τίποτα ενώ και αμυντικά θύμιζαν «παιδική χαρά».

Η ομάδα του Λιούνμπεργκ θα πρέπει να νιώθει ιδιαιτέρως τυχερή που δεν έφυγε με άδεια χέρια από το παιχνίδι και τουλάχιστον πήρε το βαθμό, χάρη στον Ομπαμεγιάνγκ που πέτυχε και τα δύο τέρματα και στον διαιτητή Τίρνεϊ που στη φάση του πέναλτι, έδωσε επανάληψη καθώς ο Κρουλ έφυγε από τη θέση του. Από την άλλη, η Νόριτς παραμένει στα χαμηλά και πλέον χρειάζεται μόνο νίκες για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις που η Άρσεναλ δεν παίρνει τη νίκη και τέταρτο συνεχόμενο για την Premier League. Πρώην ποδοσφαιριστή θυμίζει ο Μουστάφι, τραγικοί και οι Γκεντουζί, Οζίλ και Λακαζέτ.

Η Άρσεναλ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 5' με σουτ του Λακαζέτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που απέκρουσε ο Κρουλ. Στο 16' η Νόριτς απείλησε με μακρινό σουτ του ΜακΛιν που απέκρουσε ο Λένο, ενώ τρία λεπτά αργότερα είχε ευκαιρία και η Άρσεναλ με τον Οζίλ να γυρίζει για τον Τσέιμπερς που πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κρουλ απέκρουσε. Στο 21' η Νόριτς άνοιξε το σκορ με τον ΜακΛιν να περνά για τον Πούκι που μπροστά από όλη την άμυνα των «κανονιέριδων», έκανε ότι ήθελε και σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα η Άρσεναλ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ζίμερμαν, με τον Ομπαμεγιάνγκ ν' αναλαμβάνει την εκτέλεση και ενώ αρχικά ο Κρουλ απέκρουσε, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη (ο Κρουλ έφυγε από τη γραμμή) και ο Γκαμπονέζος ευστόχησε για το 1-1. Στις καθυστερήσεις τα «καναρίνια» πήραν και πάλι προβάδισμα με τον Μπαϊράμ να κάνει ωραία ενέργεια και να περνά για τον Ερνάντεθ που γύρισε για τον Κάντγουελ κι αυτός με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-1.

Η Άρσεναλ είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 51' με μακρινό σουτ του Γκεντουζί που απέκρουσε ο Κρουλ. Στο 56' οι «κανονιέριδες» έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα με τον Τσέιμπερς να εκτελεί ένα κόρνερ, τον Μουστάφι να βγάζει την προβολή που έκοψε ο Μπαϊράμ αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ στην κίνηση έκανε το 2-2. Τρία λεπτά αργότερα η Νόριτς έχασε τεράστια ευκαιρία με τον ΜακΛιν να εκμεταλλεύεται το λάθος του Γκεντουζί και να σουτάρει αλλά ο Λένο αρχικά και το δοκάρι στη συνέχεια, έδιωξαν τον κίνδυνο, ενώ στο 62' ωραίο σουτ του Κάτγουελ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε ελάχιστα έξω. Ένα λεπτό αργότερα ακόμα μία ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Κάτγουελ να περνά εξαιρετικά για τον Πούκι που αφού ''ζάλισε'' τον Μουστάφι, σούταρε αλλά ο Λένο ήταν και πάλι εκεί. Με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών τα «καναρίνια» έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Άαρον να σουτάρει, την μπάλα να βρίσκει στον Τορέιρα αλλάζοντας πορεία αλλά ο Λένο απέκρουσε εντυπωσιακά τελευταία στιγμή.

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Άαρονς, Ζίμερμαν, Γκόντφρεϊ, Μπαϊράμ, Αμαντού, Τράιμπουλ, Κάντγουελ (83' Μπουεντία), ΜακΛιν, Ερνάντεθ, Πούκι

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Τσέιμπερς, Μουστάφι, Νταβίντ Λουίς, Κολάσινατς, Γκεντουζί (78' Σακά), Τσάκα, Γουίλοκ (71' Τορέιρα), Οζίλ (89' Μαρτινέλι), Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών
Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ