ΒΙΝΤΕΟ: Η ξέφρενη πορεία της Λέστερ συνεχίζεται-Γκέλα για τη Γιουνάιτεντ

Η Σίτι γκέλαρε, η Τσέλσι γκέλαρε αλλά η Λέστερ παρότι άγγιξε κι αυτή την γκέλα, κέρδισε τελικά την Έβερτον με 2-1 και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της. Οι «αλεπούδες» έφτασαν τις 7 σερί νίκες και παραμένουν 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Στο 23ο λεπτό στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς, ο Σιντιμπέ σέντραρε από δεξιά  και ο Ριτσάρλισον με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 33’ ο ρέφερι έδωσε αρχικά πέναλτι υπέρ της Λέστερ αλλά εξετάζοντας το VARτο πήρε πίσω.

Στο 51ο λεπτό ο Κιν πήρε την κεφαλιά μετά από γέμισμα του Ντιν αλλά ο Σμάιχελ μπλόκαρε, ενώ στο 54’ ήταν η σειρά του Πίκφορντ να σώσει προ του Βάρντι. Στο 62’ η κεφαλιά του Χολγκέιτ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 63’ ο Μίνα πήρε νέα κεφαλιά με τον Ριτσάρλισον να βάζει την προβολή και να χάνει τεράστια ευκαιρία.

Και στο 68ο λεπτό ο Εντιντί άνοιξε δεξιά στον Ιεανάτσο, εκείνος σέντραρε και ο Βάρντι από κοντά έκανε το 1-1 με πλασέ σε κενό τέρμα. Στο 75’ η κεφαλιά του Βάρντι πέρασε ελάχιστα έξω και στο 90+4’ ο Εντιντί έβγαλε κάθετα στον Ιεανάτσο, που «χόρεψε» τον Μίνα και πλάσαρε για το 2-1.  

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Τσίλγουελ, Ρικάρντο Περέιρα, Σογιουντσού, Έβανς, Εντιντί, Τίλεμανς, Μάντισον, Μπαρνς (81’ Ολμπράιτον), Πέρεθ (61’ Ιεανάτσο), Βάρντι

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Σιντιμπέ, Ντιν, Κιν, Χολγκέιτ, Μίνα, Ντέιβις, Σίγκουρντσον, Ιβόμπι (77’ Σνάιντερλεν), Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν (77’ Κεν)

Ακόμα μία απώλεια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Άστον Βίλα στο «Old Trafford» και παραμένει στα... χαμηλά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ ωστόσο κατάφεραν να πετύχουν τη ολική ανατροπή. Δεν τελείωσαν ποτέ το παιχνίδι και το πλήρωσαν στο 66' όταν ο Μινγκς έφερε το ματς στα ίσα χαρίζοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του που δείχνει να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Άστον Βίλα είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 11' με σουτ του Βέσλεϊ που απέκρουσε ο Ντε Χεά αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Γκρίλις έκανε το 0-1 με ωραίο σουτ από πλάγια θέση. Στο 22' η Γιουνάιτεντ απείλησε με σουτ του Μαρσιάλ που απέκρουσε ο Χίτον. Στο 42' οι «κόκκινοι διάβολοι» έφεραν το ματς στα ίσα με κοντινή κεφαλιά του Ράσφορντ, μετά από κόρνερ του Αντρέας Περέιρα που χτύπησε στο δοκάρι και μετά στον Χίτον για να καταλήξει στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα η Βίλα είχε τεράστια ευκαιρία με σουτ του Τρεζεγκέ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χέα.

Η Βίλα είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 63' με κοντινό σουτ του Γκρίλις, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων, που πέρασε λίγο έξω. Ένα λεπτό αργότερα η Γιουνάιτεντ πήρε προβάδισμα με τον Λίντελοφ να κάνει το 2-1 με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Φρεντ. Στο 66' η Βίλα έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα με ωραίο σουτ του Μινγκς, μετά από κόρνερ του Τάργκετ. Στο 83' οι «κόκκινοι διάβολοι» απείλησαν με κεφαλιά του Φρεντ, μετά από σέντρα του Ντάνιελ Τζέιμς, που απέκρουσε ο Χίτον.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Φαν Μπισάκα, Μπράντον Γουίλιαμς (79' Σο), Μάτα (74' Λίνγκαρντ), Ράσφορντ, Αντρέας Περέιρα, Φρεντ, Ντάνιελ Τζέιμς, Μαρσιάλ (82' Γκρίνγουντ)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Χίτον, Εγκογιό, Τάργκετ, Γκίλμπερτ, Μινγκς, Ντάγκλας Λουίς, ΜακΓκιν, Χούριχαν, Βέσλεϊ, Γκρίλις, Ελ Γκάζι (18' Τρεζεγκέ)

Πηγή: sdna.gr

 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»