Συμφώνησε με τη Μίλαν ο Ζλάταν

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φαίνεται πως είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στο Μιλάνο. Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, ο Σουηδός σούπερσταρ απέρριψε προτάσεις από ομάδες του Νησιού και έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μίλαν για την επιστροφή του στην Ιταλία.

Σύμφωνα με την αγγλική «Telegraph», ο Ζλάταν τα βρήκε σε όλα με την αγαπημένη του Μίλαν και θα συνεχίσει στους ροσονέρι, χωρίς να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες.

Ο 38χρονος σούπερσταρ τις τελευταίες δύο σεζόν φορούσε την φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι (53 γκολ), ομάδα του MLS, η οποία δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του που έληγε τον προηγούμενο μήνα (Νοέμβριο).

Η συμφωνία του με την Μίλαν λοιπόν πρέπει να θεωρείται οριστική αφού αναμένεται να μεταβεί στην Ιταλία άμεσα για να ολοκληρώσει το deal, με σκοπό να ενισχύσει την ομάδα επιθετικά και να προλάβει το… τρένο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πηγή: to10.gr

Δειτε Επισης

Νέο ρεκόρ πώλησης σε τρεις ημέρες για τη Φόρεστ-Στην Τότεναμ με 70 εκατ. ευρώ ο Γκιμπς-Γουάιτ
Δεν ανανεώνει με τη Λίβερπουλ ο Κονατέ, θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης
Επίσημα Σαουδάραβας ο Τεό Ερναντέζ-Ανακοινώθηκε από την Αλ Χιλάλ
H Παρί συμφώνησε με την Φενέρμπαχτσε για τον Αένσιο
Έπεισε τον Ράσφορντ να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε ο Μουρίνιο
Αποσύρει το ενδιαφέρον για Γκιόκερες η Άρσεναλ
Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»