Έπαιξε ως… Σίτι και πέρασε «αέρα» από το Μπέρνλι

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πέρασε με στυλ από την έδρα της Μπέρνλι (1-4) και επανήλθε άμεσα στα τρίποντα.

Έτσι, η ομάδα του Γκουαρδιόλα μείωσε τη διαφορά στο -8 από τη Λίβερπουλ και περιμένει… δώρο από την Έβερτον για να πλησιάσει την πρωτοπόρο.

Οι «πολίτες» ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά και δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα στους γηπεδούχους.

Μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 24’ με πανέμορφο πλασέ του Ζεσούς, ο οποίος έδειξε την κλάση του και εκτέλεσε τον Πόουπ για το 0-1.

Οι πρωταθλητές συνέχισαν να κυριαρχούν και στο 50’ έφτασαν στο 0-2, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να «χτυπάει» και δεύτερη φορά, με ακροβατική προσπάθεια μετά από σέντρα του Μπερνάρντο Σίλβα.

Στο 68’, η Μάντσεστερ Σίτι κλείδωσε τη νίκη της, με τον Ρόδρι να γράφει το 0-3 με δυνατό, μονοκόμματο σουτ.

Στο 87’ ήταν η σειρά του Μαχρέζ να μπει στον πίνακα των σκόρερ, με τον Αλγερινό να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πόουπ (0-4).

Το μόνο που κατάφερε η Μπέρνλι ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 89’, με τον Μπρέιντι να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και να εκτελεί από κοντά.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Νέο ρεκόρ πώλησης σε τρεις ημέρες για τη Φόρεστ-Στην Τότεναμ με 70 εκατ. ευρώ ο Γκιμπς-Γουάιτ
Δεν ανανεώνει με τη Λίβερπουλ ο Κονατέ, θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης
Επίσημα Σαουδάραβας ο Τεό Ερναντέζ-Ανακοινώθηκε από την Αλ Χιλάλ
H Παρί συμφώνησε με την Φενέρμπαχτσε για τον Αένσιο
Έπεισε τον Ράσφορντ να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε ο Μουρίνιο
Αποσύρει το ενδιαφέρον για Γκιόκερες η Άρσεναλ
Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»