Εκ νέου «μπλεξίματα» του Μέσι με τις ισπανικές αρχές

Δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο για επανεξέταση του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Αργεντινού, καθώς εντοπίστηκαν «κενά» στους ισολογισμούς. 

Δεν έχουν φύγει ακόμα οι προβολείς από τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της 6ης «Χρυσής Μπάλας» και στην Ισπανία τα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα, η εφημερίδα «ABC», κάνουν λόγο για εκ νέου προβλήματα του Αργεντινού με την δικαιοσύνη. 

Συγκεκριμένα, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ιδρύσει ο παίκτης της Μπαρτσελόνα με τον πατέρα του και τον αδερφό του το 2007, υπάρχουν υποψίες ότι λειτουργούσε σαν κάλυψη περισσότερο παρά ως οργανισμός, ο οποίος παρείχε βοήθεια σε παιδιά που ήταν υποσιτισμένα, όπως εξήγγειλε. 

Ουσιαστικά, ελάχιστα χρήματα φαίνεται να κατέληγαν στον πραγματικό σκοπό του ιδρύματος, ενώ σημειώνεται πως εγγράφηκε επίσημα στις αρχές το 2013, επομένως το τι γινόταν με τα χρήματα το διάστημα 2007-2013 παραμένει άγνωστο.

Τέλος, κενά εντοπίζονται και τους ισολογισμούς των ετών 2013-2015 επιπρόσθετα με διακίνηση μεγάλων ποσών από την Μπαρτσελόνα προς το ίδρυμα, κάτι που εντείνει ακόμη περισσότερο τις υποψίες ότι η ομάδα ήθελε να μεταφέρει ποσά προς τον Αργεντίνο, τα οποία δεν ήθελε να δηλωθούν στις αρχές.

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League