Ο Ντε Λαουρέντις στήριξε Αντσελότι και έκαψε τα σενάρια διαδοχής

H ήττα από την Μπολόνια στο Σαν Πάολο με 2-1 άφησε την Νάπολι για όγδοο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και στο -17 από την κορυφή της Serie A, γεγονός που φούντωσε τα σενάρια που έκαναν λόγο για φινάλε στη συνεργασία της με τον Κάρλο Αντσελότι και για άμεση αντικατάστασή του.

Όπως όλα δείχνουν όμως, οι παρτενοπέι θα συνεχίσουν με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο τους, με τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να ξεκαθαρίζει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως ουδέποτε κλονίστηκε η πίστη του για τον Αντσελότι και πως δεν μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει με συναδέλφους του.

"Δεν έπαψε ποτέ η εμπιστοσύνη μου στον Κάρλο Αντσελότι ως άνθρωπο και ως προπονητή, είναι πλήρης και ανεπηρέαστη. Δεν έχω αποφασίσει κάτι, θα ήταν λάθος να αποφασίσω τώρα.

Γκατούζο ή Αλέγκρι; Δεν έχω επικοινωνήσει με κάποιον από τους δύο, ούτε με τον Σπαλέτι. Με τον Αλέγκρι μιλάμε εδώ και καιρό, έχουμε μία καλή σχέση", δήλωσε αρχικά ο Ντε Λαουρέντις, για να προσθέσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss Kiss:

"Μπορεί να έχουμε με τον Αντσελότι προβλήματα όσον αφορά στη μεθοδολογία της δουλειάς του, όμως ο Κάρλο έχει κερδίσει τίτλους όπου πήγε. Η σεζόν είναι σε εξέλιξη, η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει και πάλι να δουλεύει με ηρεμία".

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια συνέντευξη, ο Ντε Λαουρέντις, αποκάλυψε και την προσπάθεια που είχε κάνει πριν από έξι χρόνια να πάρει τον Αλέγκρι στην Νάπολι, η οποία ωστόσο δεν είχε τελεσφορήσει.

"Το 2013 τον κάλεσα για τη θεση του προπονητή αλλά είχε συμβόλαιο με την Μίλαν. Έπειτα απάντησε θετικά αλλά είχα ήδη δώσει τα χέρια με τον Μπενίτεθ και ο λόγος μου αξίζει περισσότερο από ένα συμβόλαιο".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο